![]() |
Necati, Besiktasa göz kirpti http://image.haber3.com/haber/145226.jpg Necati, Beşiktaş'a göz kırptı ! Bonservisi Galatasaray'da bulunan Necati Ateş'ten, Beşiktaş'a mesaj... 20 Mayıs 2008 09:50 Bonservisi Galatasaray’da bulunan Necati Ateş’ten, Beşiktaş’a mesaj... Sezon başında Feldkamp’ın isteğiyle gönderilen ve önce Ankaraspor’a, sonra Belediye’ye kiralanan golcü oyuncu gelecek yıl Beşiktaş’ta oynayabileceğini belirtti. Siyah-Beyazlılar, bonservis sorununu çözmesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini Necati’ye iletti. Yıldız futbolcunun Adnan Sezgin’den bu konuda randevu aldığı bildirildi. Özellikle Sinan Engin’in çok beğendiği Necati Ateş, Belediyespor-Beşiktaş maçında attığı golle Siyah-Beyazlılar’a şampiyonluk yolunda ağır yara vermişti.Fanatik |
Ben o gözü, neyse!..Hiç gerek de yok, boş bir adam, o mevkiide de yeterince oyuncumuz var... |
Allah belasını versin ya...galatasarayla dalga geçiyorduk allahın odununu oynatıyorlar diye |
Şaşırdım açıkçası.Gelse de olur gelmese de olur. |
alırsak cok gereksız olur :) |
kirparsa kirpsin ne yapalim bize besiktas ruhunu tasiyacak futbolcu lazim artik topcu istemiyoruz bunlardan bjk ruhlu olacak onda gs kani var ne yapsan ne etsen onu bjk kani yapamazsin almayin yonetim bunlardan futbolcu akillanmadiniz daha |
bence boşa kırpmış |
iyi futbolcu ama bize yaramaz. gelmesin bence |
Allah´in cinconunu oynatacagimiza Can Erdem´i, Adem Büyük´ü oynatalim sans verelim Necati´ye 10 cekerler. Hadi, hadi baska kapiya!!! |
gözü çıkmamışmı kırpınca |
Türkiye`de Saat: 02:09 . |