![]() |
Son ‘Kartal’ Necati! G.saray’dan ayrılması kesinleşen Necati Ateş, Beşiktaş ile anlaştı. Siyah-beyazlı yönetimin daha önce görüştüğü tecrübeli isim, “Öncelik kulübümün” demişti. Sarı-kırmızılı takımın Necati’ye “Kendine kulüp bul” demesi üzerine yıldız futbolcu da Beşiktaş’tan randevu talep etti. Bu transfer için bizzat devreye giren Başkan Yıldırım Demirören’in, Necati ile bir araya geldiği iddia edildi. Yapılan görüşmede Demirören’in tecrübeli futbolcuya, “Hocamızla görüştük ve o da seni kendi takımında olmanı istiyor” dediği ve tarafların el sıkıştığı öğrenildi. |
hayırlısı olsun alınmasında yarar var diye düşünüyorum |
Toplamaya devam... |
benim gözümde 5 kuruş etmez bi adam. |
Allah belanızı versin yeter lan fenerili cimbomlu gerizekalı topcuları istemiyoruz.Sizde hiç akıl yokmu cimbom neden gönderior bu adamları!!!Yaa gerçekten soğutuyorlar adamı.Bize gercek beşiktaşlı yürekli oyuncular lazım!!Beşiktaş anadoluya gidecek topcuların son durağı değil!!Allah belanızı versin |
ne yaptınız siz yapma yönetim ya çırpındıkça batıyosun |
yakında hakan şükür iddaları falan çıkarsa hiç şaşırmam. |
He valla bi hakan eksik onuda alsınlar tam olsun |
Hasan Şaşı unutmayalım lütfen |
Alıntı:
:dancing2: |
sıra cinconlara geldi eskiden ezik artıkları yopluyorduk şimdi de bunları necati song dertken bu senede böyle gidecek anlaşılan |
balon balon balon |
Beşiktaşlı duruşu diyenler.. Futbolcu ahlakı diyenler bu transfere sevinirse yıkılsın dünya.. Adanada iken birşey sayıyorduk ama gs gitmesi ile birlikte futbol ahlakından yoksun bir adam.. Futbolculuğuna lafım yok.. Ama karakter olarak bize hiç uymaz.. Umarım yanlıştır.. |
İnşallah balon haberdir. |
buyuk ihtimal yalan haber bu |
:D Hakan Şükürü Unutmayın Sakın :D |
Rüzgar sert esti yön değişti tabi ezik olmazsa cincon var |
şaka mı bu be! şakası bile berbat |
böyle saçma transfer olur mu gs a yararı olmayan adamın bizde işi ne.ulan yönetim inşallah kolpadır!!! |
Nez'den geliyor, Bjk yönetimine: Sakın Sakın Sakın ha!!! |
madem hiç bişey bilmiyosun adamın maçlarını izle... bizim belediye ile maçımızı birde gesenin belediye ile oynadıgı maçı izle herşey orda anlatılıyo |
beşiktaşlıyı severim beşiktaştan ötürü |
şu fenerle gs bir yıl adam yollamasa takımdan , bizim takım transfer yapmaz herhalde.Ne kadar severmişiz artık toplamayı.Ama bu kadarını da sanmıorm ben.Yalan haberdir bence |
ewt aynen bncede balon haber..! |
kardes klup ya normal |
Alıntı:
ya sen fazla düşünme yaaaa.....neyınden yarar gorecen anlamadım |
haber balondur ama aldılarsa varya.... ........................... herifler!... topla bakalım nereye kadar... |
Ya bu adamda futbolcu mu ya nefret ediom bu adamdan hiç sevmiom ya bize artık futbolcu lazım değil nden anlamıolar ya bize sağlam futbolcular lazım anlayın artık!!! |
kaynak: fotospor |
Alıntı:
|
hayırlısı diyelim :ridinghorse: |
ezıkler bıttıde sımdı cınconlara mı?basladık yaaa. |
ne işi varmış o sümsüğün bizde ya. allah kahretsin inşallah asparagastır. |
barruso ahmed de gelecek mi? |
yalan haber |
o serefsizin yüzüne sampiyonlugu kayib etdik simdi de tüm parayi ona verirler. |
Nerde gs ezik eskisi varsa toplayın anasını satayım... |
hakan şükür kayseriye gideceğine bize gelsin hasan şaş da futbola hasret o da bize gelsin hakan ünsal digiturkte mutlu değil onu da bjk tv ye alalım ne bilim alalımda alalım yani necati kim arkadaş biz neden uslanmıyoruz yaw bu adamlardan o adam ununu elemiş eleğini asmış bundan sonra beşiktaşa ancak ve ancak emeklisi gelmiş köyünde çiftlik evi yaptıran bahcesine soğan eken adam gibi bakacaktır ne faydası olacakki |
necatinin eşiktaşa geleceği nerdne bakısla iki aydır knouşuluyor ... :D |
bu ne kepazeliltr ya!bu sezon adam sırf g.saraya yaranmak için bizim maça ne biçim asıldı oradan yüz bulamayınca ortada kaldı.almayın sakın bu herifi! |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |