![]() |
Alıntı:
tüm beyler katıldımı ki tüm lady ler katılsın :) |
bende verdim oy |
oyum hayırlı olsun :) |
secmekte zorlandım ama oyum handana gitti.Bu arada birsey dikkatimi çekti köyün delisi sen yaprak dökümündeki ferhundemisin yoksa? çok benziyorsun :) bilmem daha önce benzeten oldu mu? |
Alıntı:
boş işler bunlar kafayı yormayın fazla zaten sulanmış bir sürü beyin var burda ayrıca ben güzelim demedim |
Alıntı:
İyi Forumlar |
arkadaşlar bu işi bu kadar ciddiye almayın yahu. |
layd senin tezine erkekler için olan yarışmada katılıyorum ama bayanlarda oy adil dağılmış sanki |
Alıntı:
ben şahsen çok eğleniyorum:D:D:dancing: |
Alıntı:
|
valla kızlarımızın hepsi güzel adaylardan şahsi olarak hiç kimseyi tanımıyorum bana en güzel gelen ladybjk_1903 ve Melik kartal arasından ladybjk_1903 a oyuımu verdim. hayırlı olsun sonuçta bu bir oyun hayırlı olsun |
Buradaki Tartışmaya Baktımda . . Herkes Aynaya Bakıyor Herhalde . Bütün Bayanlar Ayrı Bir Güzel . Bunun Bir Zevk İçin Olduğunu Anlamanız Lazım . Ve Birşey Merak Ettim 1. Olana Dünya Kainat Ödülü Mü Veriliyor . . ? Yani Ben Tartışmadan Bunu Çıkardım . |
arkadaşlarımın hepsi güzel ama ladybjk_1903 bi başka yahuu:):):): |
melik kartal tabiki;) demi melikee :D:D:D |
forumumuzun bütün kızları güzel ama ben oyumu birine verdim:) |
Burada da yine iki kişi arasında kararsız kaldım. Biri ladybjk_1903 diğeri Handan. Ama ladybjk_1903'e verdim oyumu. Vatana millete hayırlı olsun...:) |
Erkeklerdede bayanlardada bir stres olusmus herkes 1. olmak için yarısıyor demekki :) 2007 bu kadar hareketli gecmemıstı biz 2009 da 3. sehirlerarası best model of the bjk yarısması yapalım :D |
Alıntı:
yok yok burası değilde erkekler fena kapışıyoooo :D:D |
oyumuzu kullandık hayırlı olsun |
En Objektifinden; Semra Oyum Sana ;) |
Alıntı:
Kadiy Ben Arkadaşlara Ayıp Olmasın Diye Katılmadım:D:D |
Alıntı:
|
ladybjk_1903 verDymmm .:):) |
emel1903... :) |
ladybjk , melik_kartal ,ladym1903 arasında kaldım, kime verdimi söylemicem :p |
erkeklerin oylaması açıkta neden bu kapalı? |
Alıntı:
evet bu da açık olsaydı keşke! |
hanımLarımız cok güzeL ama ben oy kulan mıcam :) simdi kavga cıkar :d |
Alıntı:
valla biz şurda kardeş kardeş geçiniyoruz kavga erkeklerde oluyooo :D:D:D |
Alıntı:
|
hepiniz güzeLisnz hanımLar ama oyumu kullandım ::)))) |
önemli olan iç güzellik deil mi içindeki güzelliği yüzüne en güzel yansıtan kazansın ayrıca bence yarışma gayet adil ve eğlence amaçlı kasmanın anlamı yok :) |
:D dedigme pişman oldum :D |
Eh,ben de kullanayım bari...Hayırlı uğurlu olsun...Birinci gelen bay ve bayan arkadaşları tatile mi göndereceğiz,ödül olarak... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konu çok uzadı herkes bir yere çekti sözümü geri aldım |
ben güzellikle ilgili birşey söylemedim güzel olduğumuda birinci olmak istediğimide söylemedim son sözüm daha bişey yazmayın konuya dönelim |
Alıntı:
:hmmmm2::vroam::D |
Açık ara Semra |
Türkiye`de Saat: 13:51 . |