![]() |
Alıntı:
|
sağol be metin valla içim rahatladı bi anda :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Acıların cocugu kücük veysel :D |
:D:D:D:D:D:D:D:D devam devammm :D |
Alıntı:
Dağ gibi derken,biz de volkan gibiyizdir icabında :D :D :D Ya burası bunun yeri miydi ? Karıştı yaw :D :D :D Bayanlar bölümü de almış başını gitmiş,kim karıştırdı ortalığı? Bir kaç saatliğine gidiyorum döndüğümde her şey arapsaçına dönmüş ya...Kürşat ve Veysel ile görüş ve mesajlarımızı baylar bölümüne taşır mısın Metin? :D :D :D Neyse bu zor olur ya,vazgeçtim,kendini yorma Metin :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
valla nasıl oldu bende bilmiyorum rating lazım dedim sağolsun metin geldi ortamı beraberce gerdik :D:D |
Alıntı:
Evet,Metinciğim bu konuda uzman olduğunu görmüş olduk :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Metin bey kizlarin oyu niye kapali ? ... Merak ettim kim kime oy vermi$ bakalim bir :D :D :D .. |
Tmm ya yokum bundan sonra :D Size iyi muhabbetler :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
biz de açık istiyoruzz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla arkadasların hepsı cok guzel ama oyum ladybjk_1903 ;) |
Alıntı:
teşekkürler!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
:):) aman efendim yine döktürmüş ablam:) teşekkür ediyorum sadece bende başlarsam yazmaya çünkü biliyorsun sonra ağlıyorum:( sende iyiki varsın seni seviyorum (ayrıca ben söylemedim yarrışma var diye arkadaşım söylemiş.ilk mesajı buraya olunca açıklayım dedim:D:D) |
ya bırak meltem sen yapma bari . herşey ortada :D :D :D oylar açık değilki göremiyoruz hile varmı yokmu :D |
yürüüüüüü behhh sen burday boy göstercene şu forum mu hani ögretsen diyorum bana sayfayı bi ceki düzene soksak hanii:P:P:P:D bebem en tatlısı sensin hhııh:D |
Alıntı:
evet yaa oylar kapalı görmek lazımdı :D |
Alıntı:
Açıklama yapmak zorunda değilsin Meltem...İsteyen istediği gibi düşünsün :D Hem kapalı oy olduğu için kimse zaten bilmeyecekti...Su damlasının senin arkadaşın olduğunu bilmiyorduk ki...;) Her zaman her doğru her yerde söylenmez :D :D :D |
Handan diyorum baska bisey demiyorum |
Alıntı:
|
evet bende oylamanın açık olmasını istiyorum metin geçen gün beni atlattın ama vardır bi çaresi bi şekilde çözüm yolu bulmanı rica ediyorum senden... |
Alıntı:
sen bayanların ne kadar meraklı olduğunu bilmiyor musun? çatlarız biz şimdi kim oy verdi diye:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam metin seneye de erkeklerin ki kapalı olsun. biz çatladık meraktan birazda onşlar çatlasın di mi ya:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ii bakalımm dediğin gibi olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
üzgünmüşş bak ya kızamıyorum da sana aslında bozuldum biraz neyse kapatalım konuyu :D |
Türkiye`de Saat: 17:21 . |