![]() |
Alıntı:
|
Ne olamasını bekliyorsunuz ki ben dedim bu sezon şampiyon olduk olduk yoksa birdaha ömrü billah göramayiz şampiyonluğu... sen zaten adamların parasını vermiyorsun baştan küstürüyorsun... Ergin Ataman gibi bir adamı kovuyorsun urganı boynuna geçiriyorsun... Daha bir tek tabureye tekme vurmak kaldı onu da oyuncular yapıyor... haklı adamlar hiçbirine kızmıyorum... yolları açık olsun hepsine iyi şanslar... en iyi performansını gösterdiğin sezonda ne Türkiye kupasını ne ligi nede ulebi alamıyorsun... birini bile... üstelik hepsinde de ezeli ve engüçlü rakiplerine eleniyorsun... biri galatasaray,biri efes pilsen,diğeri ise türk telekom... oyuncuların en iyilerini satmak huy olmuş zaten burda... El-Amin gibi adamı satan takımdan ne beklersin... zaten merak etmeyin ben ALLAH'tan Türk Telekom'a elendik diyorum... Çünkü finale çıksan febeye elenicen hatta belkide 4-0'lık bir seriyle... ulebdeki gese maçı öncesinde para skandalını çıkaran,basketbol takımının ismini 5 seneliğine "SATAN" parayıda futbolda harcayan,futbolda da para skandalı çıkmasının eşiğine gelen,parayı oraya gömdüğü halde 3.'lüğe sevinen yönetim bunun tek sorumlusudur... |
merak ediyorum acaba hangi hoca beşiktaşa gelecekk |
yk artk yaa inş balon haberdir..! |
Sıkıldım artık dört koldan bitirmeye çalışıyorlar bizi yeter ya |
Alıntı:
|
bunda sonra efesliyim.baksan tüpçünün bizi ne haleerre düşürdüğünei |
yaaa shumpert gitmesin yaaaaa oooofffffffffff onun gibiler sayesinde bu kadar başarılı oldukkkkk yuhhh artık yaaa |
yazıkkk çok yazıkkk basketbol'da bi hedefimiz kalmadı artık :(:( tek umut futbol |
Valla benım Hiçbir bransta umudum yoq zaten hepsinde husran yasıoruz yasık bize... |
Türkiye`de Saat: 05:25 . |