![]() |
Beşiktaş Eto’o için devrede İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesi, Beşiktaş’ın Eto’o için geçen hafta devreye girdiğini ve Barcelona’dan bu futbolcuyu istediğini iddia etti http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 . "Eto'o için Türkiye'nin iki dev kulübü birbirine girdi" başlığını kullanan gazete, Fenerbahçe'nin hep kıyıdan götürdüğü Kamerunlu golcü için Beşiktaş'ın daha ciddi bir teklifle masaya oturmaya çalıştığını savundu. Kamerunlu futbolcunun İtalya'nın Inter takımından ciddi bir teklif almaması halinde bu golcünün siyah-beyazlıları seçeceğini yazan gazete, Eto'o'nun Katalan kulübüyle ilişkisini keseceğini de duyurdu. El Mundo Deportivo, Eto'o transferinin sürprizlere açık olduğunun altını çizerek, "Inter istiyor ama onu Türkler ve İngilizler de çok istiyor" yorumunu yaptı. MEHMET ÇİFTÇİ-DHA |
komedi :) |
:D :D :D :D :D baska bişi demiyorum.. |
Doğru olsa süper olur, ama Bobo gitse bile anca kiralarız Delgado'da giderse anca alabiliriz. Tabi o bi haberdeki Delgado, Cisse, Bobo'dan para kazanılcak haberinden yola çıkarsak öyle olursa'da 2 oyuncu gerekicek. Defansif Orta Saha veya Defans Sivok'a göre Bide 10 Numara gerekir. Bide Seriç yerine Kobiashvili gelsin. |
bu haber doğruysa gelsin bence :) |
Harbiden balonun alası.. :) |
neyin ne oldugu belli dğeilde yönetim ne zaman görsme bir buyuk transferden söz ediyolar sponsorlar aldıracakalrı onu bekliyoru mbend ebakalım kim olacak |
Bunlar iyice kafayı yedi, aşıyorlar kendilerini... |
gelsin ya bence :D |
Bir balon bu kadar uçmaz be. |
sırada C. Ronaldo var. İkisini de alırsak iyi bir ikili olur. |
Alıntı:
bence ronaldo gelmesin.sorunlu bi futbolcu.eto yeter bize |
Alıntı:
|
Yok be inanmam :D |
Yılın Haberi ödülünü alır bu gazeteci insan tebrikler ... |
sacma sapan haberler yaww :D gelmez, hayatta ! |
en azından ikinci üçüncü ligden adam aldığımız haberi değil:D:D |
Abi bunlar balonu da geçmişler, uçan daire falan olmuşlar... :D |
Basına kalsa zaten Ronaldinho da bizde, Messi de bizde :D:D:D:D |
alsalar bile en az 50 senede öderler bonservisini :D |
bence etoo olmasa bile onun ayarında bir yıldız oyuncu alınmalı! |
bizim ismimizle etonun yanyana olması bile kendi başına komedi:D |
oh be adam akıllı adam sallamaya başladılar güzel güzel böle daha iyi:D:D |
harbiden komedi yaaaaaaaa :):) bu kadar'da sallanmazki ayıp |
ne eto su ya yazacak haber bulamıyolar sayfa dolsun diye yazıyolar işte bizim yönetiminde işine geliyordur tabi hoşuna gider şimdi bir de sinan çıkar der ki iistersek alamayacağımız oyuncu yok ama bu futbolcu gündemimizde yok v.s atar durur işte |
süper valla hatta bence besiktas iki seneye kamaz su kadroyu yaratir -------P. Cech------- Daniel Alves----Sergio Ramos----Terry-----G. Bale ------Essien---- --C.Ronaldo-------------------------------Robben---- ------Kaka------- --------Eto´o--------Roonay---- |
Yok artık :D |
bu haberi bir gaztede gördüm ve doğruysa ve gelirse gerçekten çok iyi olur eski günlerimize döneriz |
eto'yla ismimizin anılmasıda güzel bişi :D |
yönetim etoyu alsın bikini giyerim :) |
yuhhh bence bizim gazetelere çok laf atmayalım artık baksanıza ispanyol gazeterelri neler yazmış.... :DD::D komediye bakıınnn bu adam gelsin 10 tane forma alıp meydanda dağıtıcam :D:D |
arkadaslar siz belki fark etmiyosunuz da, siz besiktasi nasil resil ediyosunuz yaa. besiktas cok komik mis eto'onun yaninda, lan güvenmiyosaniz besiktasin büyük kulüp olduna niye gidmiyosunuz? siz besiktasli degil, en büyük besiktas düsmanisinis be, simdi "ben besiktasli dogdum" felan dersiniz, besiktas sizin sanedinizden de büyük bir takim, tamam eto'o gelmicek ama niye komik oluyomus besiktas ile eto transferi? insallah gelir de hepinize KAPAK olur |
eto'o nun bonsevisi 40 milyon€ biz daha kadleci alamıoruz hee dielimki sponsor lar getirecek bize once eto'o yu beslicek adam lazım getireceklerse riquelmeyi getirsinler etoo yuda istemiorum cunku bu is delgadonun 10 numaralı formayı giymesiyle olacak isler diil iki adam yeter besiktasa riquelme ve mehmet topuz sakın yanlıs anlasılmasın fener emreyi aldı bizde onlarla sidik yarıstıralım die diil onlarla bas edebilelim die transfer yapmamız lazım hatta sadece onlarla diil avrupada basarılı olabilmemeiz icinde bu sene uefada oynıcaz basarılı olmak lazım ole kıytırıktan adamlarla olmaz adam gibi, rakip cıkınca karsı takımda su futbolcular var die korkacagı topcular almamız lazım |
Alıntı:
sen de hangisi var bunların.etoo nun satış listesine konulmasına sebep olan açıklamasını biliyor musun : ''seneye de böyle erkenden şampiyonluktan kopacaksak,kafaya oynayacak bi takım olmazsa ondan sonraki sene ben yokum.'' adam barçaya rest çekio.laliga da şampiyonluk isterken, turkcell süper lig de ki şampiyonluğu neylesin bu adam.o çok çok büyütülen fenerin parası yetmez bu adama.çünkü para işlemez böyle adama. |
2 kelime yaa doğruysa |
gulmek ıcın gusel bı yazı hehe :D:D:D |
bunu buraya haber diye koyup güldürdünüz bizi ya allahta sizi güldürsün |
inşallah gelirde biz haksız çıkarız inşallah gelirde bize kapak olur ama rüyamda görsem inanmam ne yalansölim bu yönetimlee ooooo anca cem atan'ı alırlar :) kimse kendini katırmasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
sende kendini kandırma çocuğum:):) |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |