![]() |
uçuozz:D |
Flas Flas kartal seric'ten vazgecti gozunu ashley cole dikti :D:D |
Abi ciddi ciddi yazıyor "Beşiktaş çok ciddi bir teklifle barçanın kapısını çalıyor." diye.bilmem ben yani alınırsa eşi benzeri görülmemiş bir karşılama isterim ben carlosunkini solda sıfır bıraksın... |
eto'o ve beşiktaş hayelden öteye gidemez |
hakkaten kolpa grosso hee :D |
Kartal resmen talip? Kartal resmen talip http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._eto0106bb.jpg Beşiktaş'ta flaş gelişme... Yönetim, bir Dünya yıldızının peşine düştü. 1.6.2008 Beşiktaş’ta flaş gelişme... Şu ana kadar Sivok, Zapotocny ve Seriç’i transfer eden, ancak bu isimlerle taraftarını yeteri kadar tatmin edemeyen yönetim, bir Dünya yıldızının peşine düştü. İspanya’da Barcelona Kulübü’ne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Kartal’ın Samuel Eto’o için harekete geçtiğini yazdı. Beşiktaş’ın Fenerbahçe’den çok daha cazip bir teklifle Kamerunlu yıldızın kapısını çaldığını vurgulayan gazete, “İnter ile anlaşamazsa İstanbul’a gidebilir. Çünkü Beşiktaş’ın kararlı ve cazip teklifi aklını çelebilir” yorumunu yaptı. Yıllık 6.5 milyon Euro kazanan Eto’o’yu Tottenham’ın da istediği vurgulandı. |
Artık ne desem bilmiyorum bu Fanetik'e... :D |
Ben anlıorum onları Şu aralar Bjk ile ilgili haber yoq onlar da mecbur qalio BÖle bi yerlerinden uyduruyorlar ,olmiyacak duaya amin dedirtmeye calısıolar ... |
kimse hayal görmesin beşiktaş eto yu alamaz paramız varsa futbolcuların alacaklarını versinler |
:D uçTuk Yaa..:D |
Türkiye`de Saat: 18:02 . |