![]() |
kim bu ya |
Alıntı:
|
seric alinmadiysa derhal vazgecilsin ve onun yerine bu adam alinsin. Sol bekde de tello oynar. |
|
Alıntı:
|
bu adam öyle böyle bi adam değil ofansif anlamda sol iç (amlc) koridora baya bi katki saglar beyler.. |
bu adama da off kim ulan ne lan bu ah lan yönetim falan çekmeyin kızarım..seriç neyse de buna çekmeyin ok videolarını izledim adam manyak dehset bişi..cok iş yapar tr de emin olun..ayar verir defans oyuncularına bacak arası yapar her şeyi yapar maymun eder öle bişi :D |
ii de kardeş,videolardan olmuo ki ya,mühim olan maçını izlemek.videolara hayatında yaptığı en güzel 5-10 hareketi koyuyolar,sonra allayıp pulluyolar,satıolar,sonra da elimizde patlıo.izleyen var mı acaba tv'de canlı olarak bu adamı? |
iyi de siz bana güvenin...bu öyle 10sn lik klip değil..baya video war seric yaz zapotocny yaz video cıkmıo ama bunu yazınca bi ton video dökülüyo psg de oynamak benfica da oynamak yeterli bi kriter deil mi sizce? |
abi gir ktunnel sitesinden browsing yap youtube a yaz adını bi ton video sabaha kadar izle sonra bana gel teşekkür et ok? |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |