![]() |
bonservisi elinde ve 23 yasındasa alınsın ya böyle futbolculara ihtiyacımız var bizim bu adamı copa america da bütün maclarını seyrtmıstım ınanılmaz bı oyuncu hatta o turnuvada ılk hasta kaldıgım oyuncudu keske bızde olsa boyle bı adam dıodum sımdı adı gecıo serıcı alma tello rodrıguez sol taraf asrın sol tarafı olsun cokta guclu herıf ya valla harika olur.... |
çArşı bitmez |
Bobo'ya şimdiye kadar gelen en yüksek teklif 4 milyon euroymuş..Ertunç Soğancıoğlu açıkladı... |
bu haber zaten vardı |
bu rogriguezi kimin yerine alacakalr galiba akdroda yabancı doldu kimi göndereceklerde bunu kadroya alacaklar... Şu bobo yada cisse ikisindne biri artı kgitsede şu son yabancımızıda alalımda bitsin artık |
alında inanılmaz olur bu adam çok iyi bir futbolcu son olarak milla maçta izledim fiziği çok sağlam birebirlerde çok etkil ama yönetimin böle doğru bir iş yapacağını sanmam |
alınsa inanılmaz olur bu adam çok iyi bir futbolcu son olarak milla maçta izledim fiziği çok sağlam birebirlerde çok etkil ama yönetimin böle doğru bir iş yapacağını sanmam |
Ben de çok heveslendim ya bu adama. Ama işte birilerinin gitmesi lazım. Aslında Boboyu 10a filan satacaksın yerine mevlüt + boşalan kontenjana da bu. ah ah. |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |