![]() |
Tomas Zapotocny Yeni transferimiz Çek Tomas Zapotocny hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toparlayabilirsiniz |
sivok için yazdıklarımı aynen tekrarlıyorum ; inşallah hayırlı ve kalıcı olur bize faydalı olsun gönlümüzde taht kursun |
İnş hayırlı olur... Başarılar... |
umarım bu sefer defans hattını toparlayan adamı bulmuşuzdur |
umarım iyi çıkar ve takıma çok yararlı ve istikrarlı bir oyuncu olur... |
arkadaşlar bugün sivok ve seriçle ilgili borsaya anlaşma yapılıgı bildirildi fakat zapo için bişi denmedi acaab daha öncemi denmişti... |
umarım seneye hepsi toptan çekip giderler de kaliteli adamlar alırız biz bu ayakçılarla ancak ligde tekrar 3.olurz o da zorlaaaa bu seneki gibi |
İtalyadan boş adam çıkmaz, hele savunmacı hiç çıkmaz.Seri B'den de getirsen mutlaka bir şey vardır o adamda, en azından savunma yapmasını biliyordur, kademeye giriyordur, sezgileri iyidir...Zago gibi biri değil elbette, ondan Zago gibi geriden toplar çıkarmasını beklemeyelim boşuna, ama Baki kadar, G.Zan kadar da kötü değil topu kullanmada, idare eder işte...Hayırlı olmasını diliyorum, umarım diğer savunma elemanlarıylan çabucak kaynaşır, hemen uyum sağlar takıma... |
inş bzm için en hayırlısı olurr.. |
hayırlı olsun. |
hayırlısı olur inşallah . şimdilik yazacak birşey yok yeterince tanımıyorum . |
İnşallah bize yaralı olurlar ama bilmiyorum bu a damlar nasıl bi fikrim yok bneim açıkcası!!! |
zapotocny de bambaşka bi cevher var şimdiden sevgimi kazandı bile çok da güzel oynuyo giydiği formanın hakkını veriyo.. hoşgeldin zapotocny |
bu sezon defansın bel kemiği olabilir |
Jübilesinni bizde yapar.. |
Umarim hemen iyilesir |
Göbekte Sivok ile iyi bir ikili oluştururlarsa bu senenin en iyi takımı oluruz. |
beşikatşa yararı olsun da gerisi önemli değill |
bence çok iyi,defansın değişmezi.zapo varsa ilk onbirde olur. |
Gercekden iyi bir oyuncu inş böyle devam eder |
Arkadaşlar dün konya spor maçında zapoyu hepimiz izledik savunmanın göbeğinde olması gerekenlerin başını çekiyo gökhan zandan bence kat kat ii bi oyuncu her topta vardı olumlu paslar kullandı bence çok ii transfer....:argh: |
ne kadar kalite bi oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı hayran oldun dün akşam konya maçında her topta zapo vardı |
yeni Ronaldo Zapo yeni Zago Sivok aferin sinan engin bobo dan sonra iki tane kaliteli futbolcu kazandırdın sakın şımarma zaten senin görevin bu |
İmza attığı gün bu forumda yazmıştım; "o bir Nesta değil ancak, o pozisyon hatası yapmayan,basit ve sade oynayan kemik gibi bir Serie A oyuncusudur" diye.Dün oynadığından çok daha iyisini belki oynayamaz ama kötüsünü de oynamaz...Orta Avrupalı altyapısı, İtalya tecrübesi onu ligimizde farklı gösterecektir... |
Alıntı:
|
Helal olsun Zapotocny'ye, çok klas bir oyuncu gerçekten. |
çok yerli yerinde bir transfer hatasız oynuyor maşallah inşallah böyle gider |
umarım bu şekilde devam eder futboluna...garantici bir oyun yapısı var ,aynı zamanda yerinde ve zamanında müdahaleleri ile güven veriyor... |
çok kaliteli isim sert ve hızlı oyun anlayışıyla bizi uçuran isimler listesine girdi bile... |
Dün gördük ki transferler içinde en iyisi.. Sakin, soğukkanlı, akıllı bi oyun stili var.. Bir defans oyuncusuna göre ayağı çok çok düzgün.. Top sürerek ileri çıkışları bile var.. Hem de bunu Servet gibi bilinçsizce yapmıyor=) Toramanla iyi uyuştular..Umarım bozulmaz bu ikili.. Göbekte sürekli değişiklik yapmak iyi değildir.. |
dün gecenin yıldızı ve bu senenin en yararlı transferi |
süper oyuncu dünkü macta hic hata yapmadi ;) |
simdilik iyi oynuyor nazar degmesin |
Faydalı bir oyuncu... |
ben ilk fotoğraflarını ( havaalanında sivokla beraber ) gördüğümde bu adamın druşu bile güven veriyor demiştim. takımda en güvendiğim isimlerden biri oldu |
Alıntı:
|
bende bu adami cok begeniyorum |
şu an itibariyle mütiş hiç hatası yok iyi gibi duruyor allah sonunu getiri inşallah toramanla birlikte müthiş oldu rüştü serdar kurtuluş toraman zapotocny tello serdar özakn cisse delgado bobo holosko |
inşallah başladığı gibi devam eder |
Ins Bu Istıkrarı Devam EdeR |
Türkiye`de Saat: 14:47 . |