![]() |
Ekrem Dağ Beşiktaş'ta !.. Beşiktaş bir süredir peşinde olduğu Gaziantepsporlu Ekrem Dağ'ın transferini bitirdi !.. Siyah beyazlılar başarılı forvet oyuncusuyla 3 yıllık anlaşmaya varırken, takasa yanaşmayan Gaziantepspor'a bonservis için ne kadar ödeneceği henüz açıklanmadı. |
hayırlı olsun sağ kanat futbolcusuna ihtiyacımız vardı |
sağ kanada ihtiyacımız vardı..umarım ekrem aranan kandır...cem atan trasferi yattı o halde |
inş başarılı olur hayırlı olsun |
arkadaşlar iyi de ekrem sol kanat oyuncusu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sol kanat oyuncusu sağ için cem atan düşünülüyor. Ekrem aydını keserse üzülürüm. |
bende sol kanat die biliyorum... |
Sağ tarafta oynuyor arkadaşlar gurbetçi futbolcudur kendisi avrupada yetişmiştir ayrıca SERDAR ÖZKANIN İYİ BİR ALTERNATİFİ OLMASI ÇOK ÇOK İYİ OLMUŞTUR ŞİMDİ SIRA CİSSENİN VE BOBONUN ALTERNATİFİNDEDİR..SATILMADAN ALINACAK 2 TRANSFERLE BEŞİKTAŞ BU SEZON İYİ İŞLER YAPACAKTIR BUNA İNANIYORUM.. |
2 kanatta da oynayabiliyor. Hayırlı olsun.. |
bende sol kanat diye biliyorum..... aldığımız adamın hangi kanatta oynadığını bile bilmiyoruz üstelik bu adam Türkiye süper liginde oynuyo demekki kimsenin dikkatini çeken biri değilmiş |
Bu adamı aldılar diye cem atandan vazgeçmeseler bari... |
Arkadaşlar 2 sinde de oynayabiliyor... |
Ekrem Dağ http://www.goal.com/resultsimg/6965.jpg G.Antepspor İsim:Ekrem DağDoğum Tarihi:05.12.1980Doğum Yeri:MardinUyruk:TurkeyBoy:179 cm.Kilo:73 Kg.Mevkii:Orta SahaForma:23 Tüm İstatistikler Ekrem Dağ Turkcell Süper LigOynadığı Maç26Gol4Sarı Kartlar8Kırmızı Kartlar0Penaltı0Kaçan Penaltı0 burda da orta saha yazılmış |
Alıntı:
|
hayırlı olsun dielim baska bisi diyemeyiz |
Ancak gaziantepte oynayabilecek bir oyuncu gibi geliyor bana. |
ekrem dağ her iki kanattada oynayabilir. bence daha kaliteli adamlar alınabilirdi ama hayırlı olsun. mesela caner erkin veya özer hurmaci. |
Hayırlısı olsun |
hayırlı olsun :) |
Bunu aldıysak Cem Atan transferinden vazgeçilir o halde...İyi bir yedek olur umarım, hayırlısı olsun... |
serdar özkanın yedeği hayırlı olsun |
HEM SAĞ HEM SOL OYNUYOR,YAŞI HARİÇ UYGUN TRANSFER |
Hayirli Olsun ... ! |
Hayırlısı olsun inşallah faydalı olur |
hem sağ kanat hem sol kanat oynayabiliyo ama çok boş adam bence yine türkiye ligindeki en daindik adamları almaya devam takım iice anadolu takımı oldu trabzondan bile ne transfer yapıyo bizimkilere bak yazıkk |
alternatif sadece |
berbat bi transfer ekrem kimki serdar'ı kesebilecek kadar iyi değil bundan ancak yedek olur.yazık halimize yazık trabzon bile gökhan ünal'ı aldı 6 milyon $ vererek bizim aldığımız adama bak delirmemek elde değil bari uğur'u alsalar... |
Alıntı:
hayırlı olsun bir futbolcu sahaya çıkmadan konuşamam birkeç transfer hariç onlardan biri bebbeydiistemediğim oda olmadı allahtan bakıp göreceğiz |
tanımıyorum ama inşallah hayırlı olur |
niye aldıysak bu adamı |
hayrlısı olsunn |
Genç de değil...Hayırlıysa beri hayırsızsa geri Yarabbim.. |
2008 avusturya milli takımında oynayacak izlemeyen ordan gorebilir fena topcu degil tek artısı hızı |
çok hızlı bir adam . bizim için hayırlı olur umarım. |
Alıntı:
|
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BJK YE YARARLI OLUR |
ben sol kanat mevkiinde oynadıgını biliorum. inş aydını yemezler,yine topluyoruz gereksiz adamları alt yapıdan çocukları çıkarsak daha iiyi olurdu.. |
hayırlı olsun bakalımm. hiç izlemedim bu adamı. daha dogrusu dikkatimi cekmedi. izleyen tanıyan biri varmı nasıl oyuncu merak ettim. |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |