![]() |
Eto, robinho, van nistelrooy, henry, aguero, saviola, david villa, raul, kanoute, luis fabiano (bence o gelir), milito, forlan, morientes, luis garcia, nihat, rossi, oliviera, daniel guiza, krkic olursa bunlardan biri olsun :D |
Alıntı:
İsmail Aİr 'i geçtin uçmakta. bunların hiçbirisi gelmez :) mallorca 'dan kamerunlumu nijeryalımı bir oyuncu var WEbo galiba aha gelse gelse o gelir. |
ispanya'dan, yıldız, türk futbolseverlerin tanıdığı bir adam, kelepir olmalı, gözden düşmüş olmalı, kim olabilir? SAVIOLA tabi ki. |
Alıntı:
Bi de AİMAR.... |
Alıntı:
|
UZAKTAN SAVIOLA GİBİ DURUYOR AMA DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN OLUR NE ALAKA YA BİZE GÜÇLÜ ADAM LAZIM...AL MEHMET YILDIZI KOY SAVİOLANIN YANINA 50 GOL ATSIN İKİSİ....TEK SAVIOLA OLMAZ EKÜRİSİ LAZIM... |
nihat değil kesin de belki saviola olabilir |
betisli eduya hayır demem |
arkadaşlar kanmayın bu haberlere ve demirorenin saçma sapan konuşmalarına. kombineleri satmak için yapıyorlar. kimseyi alacakları yok. sezon acılırken yine fransa liginden aptalca bi defans oyuncusu ve arjantinliginin dandik takımlarında yedek kalan bi forvet oyuncusunu alıp gelirler.. bakın sakın bu sene ümitlenmeyin şampiyonluk için sonrasında hayal kırıklığına uğramayın, üzülmeyin... ben demiroren olduğu sürece çok rahatım. hiç bi zaman şampiyonluk parolasıyla sezonu açmadım ve şu geçen 5 senede hiçbi şekilde üzülmedim siz de öyle yapın canınızı sıkmayın.. 2010 yılına şurda çok az kaldı bu adamlara 5 sene dayandıysak 2 sene daha dayanabiliriz..! |
gudjohnsen veya saviola. |
Türkiye`de Saat: 23:51 . |