![]() |
akıl akıl gel takıl ! |
nobreyide satsınlar stadda kendiler çalar kendiler oynarlar artık |
isabetli bir karar diyenler.. Elinizde kaç tane hava hakimiyeti olan yırtıcı forvetiniz var? yerine adam alındı mı da satılmasına kafadan onay veriyorsunuz.. Bu nasıl bir anlayıştır.. Yönetim iyiden iyiye zıvanadan çıktı.. Para kazanmak uğruna herşeyi rezil edecekler.. |
Ya Nobre bikere geçen sezon hele de Holosko geldikten sonra en çok çıkış yapan isimlerden biri yani.Hangi akla mantığa dayanarak yolluyolar anlamıyorum.Sanki çk süper oyuncular alıyolar.Hepsi müthiş.Elimizdeki iyileride yolluyoruz.töbe yaaa |
burcunun dediklerine katılıyorum hangi aklılla böle düşünüyorlarr |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizide sürüklüyolar! |
Alıntı:
YERINE yerlı KIMI ALICAN yabancı kontenjanmı var ezbere yorum yapıyorurz.Zatenb en ıyı yerımız forvet onuda bozmayalım barı. |
nobre çok önemli ve kaliteli bir golcü ya satılırmı birde türk statüsünde oynuyor bunlar kafayı yemiş daha 1 ay önce ankaragücünden bebbe diye bir futbolcu istiyordu ertuğrul bey nobre ondan on gömlek üstün bir futbolcu |
İsabetli karar diyen arkadaşlar. Ne yanlışını gördünüz Nobrenin? Herkes kadar hatta herkesten fazla bile denebilir o emek vermedi mi? Yazık günah ayıp bu yaptığınız ya.Sanki elimizde çok iyi adamlar varmış gibi konuşuyosunuz. |
Türkiye`de Saat: 22:51 . |