![]() |
Nobre Körfez yolunda Nobre Körfez yolunda Beşiktaş Türk statüsünde oynayan golcüsü Nobre'yi gözden çıkardı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Üç sezon önce Fenerbahçe'den transfer edilen Nobre için Kocaelispor'la görüşmelere başlandı. teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin'in bu futbolcunun satılması yönünde görüş belirtmesi üzerine yönetim Kocaelispor'la görüşmelere başladı. Bu futbolcunun Körfez ekibine transferinde sona gelindiği vurgulandı. |
uff ufff is bilmez gene isbasi yapdi ufff niye satiyonuz kardesim |
İsabetli bir karar... |
hayırlısı bencede isabetli bi karar.. |
bence kalmalı... |
niye satıyoruz yaa.Kalması gereken en önemli adamlardan biri bence |
kaynakk neresii ?? bn medyaya artıkk inanmıorumm walla sallıolar kafalarındnn |
Bu adam Türk statüsünde oynuyor bence sacma bir karar iyi bir Nobre herzaman is yapar.Bence uydurma haber olabilir!! |
kaynak ne ya yalan haber |
Birileri komisyon alacaktır o yüzden sattırmaya çalışıyordur. Bebbe denen oyuncuyu beğenip Beşiktaş'a aldırmaya çalışan kişilerin Nobre'yi göndermeye çalışması düşündürücü... |
akıl akıl gel takıl ! |
nobreyide satsınlar stadda kendiler çalar kendiler oynarlar artık |
isabetli bir karar diyenler.. Elinizde kaç tane hava hakimiyeti olan yırtıcı forvetiniz var? yerine adam alındı mı da satılmasına kafadan onay veriyorsunuz.. Bu nasıl bir anlayıştır.. Yönetim iyiden iyiye zıvanadan çıktı.. Para kazanmak uğruna herşeyi rezil edecekler.. |
Ya Nobre bikere geçen sezon hele de Holosko geldikten sonra en çok çıkış yapan isimlerden biri yani.Hangi akla mantığa dayanarak yolluyolar anlamıyorum.Sanki çk süper oyuncular alıyolar.Hepsi müthiş.Elimizdeki iyileride yolluyoruz.töbe yaaa |
burcunun dediklerine katılıyorum hangi aklılla böle düşünüyorlarr |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizide sürüklüyolar! |
Alıntı:
YERINE yerlı KIMI ALICAN yabancı kontenjanmı var ezbere yorum yapıyorurz.Zatenb en ıyı yerımız forvet onuda bozmayalım barı. |
nobre çok önemli ve kaliteli bir golcü ya satılırmı birde türk statüsünde oynuyor bunlar kafayı yemiş daha 1 ay önce ankaragücünden bebbe diye bir futbolcu istiyordu ertuğrul bey nobre ondan on gömlek üstün bir futbolcu |
İsabetli karar diyen arkadaşlar. Ne yanlışını gördünüz Nobrenin? Herkes kadar hatta herkesten fazla bile denebilir o emek vermedi mi? Yazık günah ayıp bu yaptığınız ya.Sanki elimizde çok iyi adamlar varmış gibi konuşuyosunuz. |
Alıntı:
şahsen zerre kadar umudum yok bu yönetimden ve önümüzdeki yıldan.. Ellerinde var olan bir kaç oyuncuyu da sattılar mı iyiden iyiye battık demektir.. |
Elimizdeki adamları satcaklarına diğer kulüplerden biraz akıl satın alsınlar !!! |
:)) Vallahi öyle.. Son yılların en pasif yönetimi.. Ah Serdar Bilgili Ah.. Senin gibi adamı harcadılar ya.. İflah olmazlar.. |
uuuwww güsellll ... |
Alıntı:
güzel olan ne?Nobre gibi takıma faydalı bi adamın gönderilmesi mi? Yönetimin salakça kararlar almaya devam etmesi mi? |
Alıntı:
|
bu arada güsel olann kocaeliye gelmesiii benim içinn yabancı yere gitmioo bana göre =) |
Alıntı:
önemli olan sana yakın olması diil.Takımın menfaatleri ! |
dedğin gibii akıll alsınlar birazz .. |
bazı arkadaşlar sormuş bu haberin kaynağını kaynak kartalhaber arkadaşlar |
ertugrul saglama bak besiktasın anasını aglatmak icin gelmis sanki adama sorarlar ikinci yarının ilk 9 macında nobre olmasaydı(tabi bunda holoskonun da payı buyuk) ozellikle son 5 dk icin girdigi bir konya macı varki 94 te atmıstı golu eger olmasaydı ertugrul hala klubun basında olabilirmiydi bi dusunsunler hee nobreyi gonderirsin yerine fatih tekkeyi alırsın o zaman eyvallah sen hem adam alma hem adamını sat gerci medyada yalan yazmak icin yarısıo ama dogruysa artık git diorum ertugrul saglam bu gomlek sana coooooook cok bol gelio |
yerine adam almayı düşünüyorlar mı acaba?...neticede yabancı statüsündede değil |
neresi isabetli karar ya size gülüorum bu sene bjk formasını canı yürekten ben bejkliyim die şampiyonluk istiorum die oynuon tek oyunculardan biriydi bi tello bi o o olmasaydı siz şu anda 3 . lükte bile olamazdınız neden biliomusunuz çünkü adam 2. yarıda 9 a yakın gol attı [9] diorum az rakamdan bahsetmiorum o adam olmasaydı holoskoyla biz şu anda intertoto maçı yapmaya hazırlanırdık ondan susunda biraz Nobremize sahip çıkalım |
isabetli bir karar diyenlerin futbolun f'sinden anladıkları yok arkadaş şu nobre milli takımda oynamazmıydı işte pivot santrofor yok hava hakimiyeti yok milli takımda biz burada nobreyi niye almadılar die düşünürken kimisi gönderilsin diyor çıkın siz oynayın siz gol atın adamı çileden çıkarmayın ya! Bu arada kartalhaber adlı yalan sitesine de en ufak güvenim yok nuri şahin beşiktaşta die bizi ayağa kaldırdılar sonra utandırdılar bu sitenin haberlerini artık burada görmeyelim lütfen |
Böyle bişymi var ya.Sen al takımın en iyilerinden olan bi adamı git sat.Sonrada hiçç işe yaramaz insanları getir.Lan kendinizi düşünmüyosanız Beşiktaş'ın ismini düşünün bee.Allah sizi kahretmesin.Adam gibi karar ne zaman alcaksınız.Yeter be.Bu kdr insanın moralini bozuyosunuz. |
kartalhaberse zaten bomba bu haber |
Gönder yönetim ! gönder.Kendin çıkıp oynarsın artık ! |
Haber yalanlandi bile. |
futbolu cok iyi biliyorum ve isabetli karar bana gore sıze ne ya buraya herkes gorusunu yazıo bende yazıom ben nobrede hıcbır ozellık gormuyom hava toplarında etkılımıs peh toraman kafayla daha cok gol attı be ne yapıo yerını kaybedıp oraya buraya basmaktan baska tellonun canım ortaları bosa gıdıo sonra hem adam seneye gıtcem dıo bedavaya gıtcegıne para kazandırsın ... |
ii giderse gebzede izLrz nopreyi..!:D |
Türkiye`de Saat: 06:55 . |