![]() |
Saçma...Nobre gibi oyuncun var mı da gönderiyorsun, Ertuğlul Sağlam bırakmaz bi kere...Nobre bu sezonda bizde, seneye gitmek isterse gider, memeleketine büyük ihtimal... |
gitmesin ya gitcekse bile yerine iyi bi adam alınmalı |
eğer satılırsa emin olum yerine adam almayacak bu gerizekalılar onun için kalsınnn... |
Alıntı:
emin ol alamazlar ! en azından onun gibi bi adam alamazlar! |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani zaten elimizde adam gibi oyuncu yok.En rövanştaki isimleri de göndermeye kalkıyolar. |
bıraKn gitsn nereye gidiosa yeahh bize adammı yq yeni adamLr arLrz..! |
gıtsın gıtsın fazlalık olmaya başladı zaten sevınırım gıderse |
Alıntı:
var dimi?çok adam var bize gelmek isteyen .Saysana bi isimlerini falan merak ettim. |
yaw ne nobresi ne satması kardeşim başka adammı bulamadınız satacak!! isabetli lara diyen arkadaslar furboldan nekadar anlıo acaba soru işareti ? nobre kadar yüreğiyle oyanayan varmı su takımda acaba,takımda en son gönderilecek adam nobredir! |
Alıntı:
evet katılıyorum.arkadaşlar maçları nasıl izlediler çok merak ettim doğrusu.bu kdr haksızlık yapılmamalı.adam yüreğiyle.canla başla oynuyo. |
Sallama haber.. |
Alıntı:
umarım ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya Allah aşkına sen batuhanla nobreyi nasıl bi tutuyosun ki? |
Alıntı:
Her ne kadar Nobre yi fazla sevmesemde hem kraiyer olarak hemde teknik olarak Batuhan dan kat kat iyi bir futbolcu Nobre. |
batugoL oynatıLmıo oynasa nopreyi geçr..! |
Alıntı:
evet çokkk çokkk uzun zaman sonra belki ona yetişebilir.ama şuan ikisi arasında kıyaslama yapamazsın ! |
nopre gitsn de kim oynrsa oynsn oNda haLaa feNer kaNI war..! |
Alıntı:
ya bırak ya ! |
puahahahahhaahha batuhan mı güldürmeyn adamı yaaaa ayrıca yalan haberdir bu böle bi salaklık yapılmaz eminim... |
Alıntı:
evet batuhan diyen arkadaşa baya bi gül bencede ! |
baska yapılacak bişi yok yani bu yorum yapanları da anlayamıyorum tamam altyapıdan cıkacak futbolcuları bende destekliyorum ama ibrahim kaş gbi tam werimli olacagı sırada bedawa gitmesne göz yuman ve daha 16 yaşında şuanki kapasitesiyle bjk 11 inde oynamaya hazır olmayan futbolcuları destekleyen zihniyeti anlayamıyorum |
Alıntı:
ya işte bu kadar olur.Nobre gibi bi adaml batuhanı kıyaslayan bi matığa ben mantık demem.evet belki çok çalışırsa uzun zaman sonra ona yetişebilir ama şuan bu mümkün diil ya.açık ara fark yani.Sen nobre gibi takımı yürüten isimlerden birini göndermeye kalk bide buna aa evet çok güzel die yorum yapılsın.saçmalık! |
nopreyi istemiorz..!!! yen forvetLr geLsn..! |
Alıntı:
Çoğul konuşma !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
onlar kndi konuşsun o zman ! |
niye kendi yorumunuzu yapmıosunuzda baskasının yorumlarına bok atıonuz begenen begenır begenmeyen begenmez nobrenın teknıgınden bahsedıonuz ya ne teknıgı yanından gecmıo teknık nobrenın top surmeyı bılmez adam gecemez pıvot santrofor ıcın boyu kısa hareketlı top vurusu yok bıtırıcılıgı yok merak edıom mbu konu ılk yarı sonunda 1 gol atmıs nobre ıcın acılsaydı sımdı nobrecı arkadaslar ne derdı..... |
onnarn adına ben konuşuorm..!:D:D |
Alıntı:
Gitmesini istemiyorum ben.Takıma faydalı olduğunu düşünüyorum.Ve sadece kendi fikrimi söylüyorum farkındaysan ! |
Nobre gitmicek de nobre kalsın diyen arkadaşlara da bi sorum war. holosko bobo warken nobreyi takıma koyarsınız? Eğer boboyu oturtursanız 500bin euroya da gönderirsiniz hem de bobodan faydalanamazsınız. Ha ii bi yedek diosanız, nobre her yedek kaldığı maçta sorun çıkartıyo. e ben o zaman napim nobrenin türk statüsünde oynamasını. Artı bunlara ilave bir de delgado war. Onu nereye koyacaksınız? Gerçekten merak ettim yorumunuzu. Ben düşününce bobo holoskodan bi kere kesinlikle wazgeçmem. Nobre holosko gelince coşmuş. Bobo holoskoyla kaç kere yanyana oynadı? Bence bobo holoskonun yanında 20 milyon euro olur |
Bütün fenerliler ve galatasaraylılar bir araya gelip şu Beşiktaşa 20 tane yönetici seçelim ve bunları bitirelim dese inanın bu kadar kötü bir yönetimi göreve getirmeyi başaramazlardı. Nobreyi satıcaz diyorlar, ama transfer etmeye çalıştıkları adamlar, Uğur inceman, cem atan falan filan..... Başka söze gerek yok sanırım. Naftalinli bayraklarımızı bunların yüzünden bir süre daha çıkartamayacağız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Holosko ve bobodan zaten vazgeçen yok.Sadece ben şuan bu konuda konuşuyorum.Nobre takıma faydalı bi isim oldu.Neden şimdi saçma sapan transferler yapıyolar da elimizdeki iyi adamları da satışa sürüyolar bunu anlamıyorum. |
Alıntı:
katılıyorum ! |
millet sanıyorki bobo satılınca nobre satılınca yerine süper forvetler gelicek cem atan emre aktaş tuna ekrem dağ gelenler geleceklerin habercisi aldığımız yabancılar bile kendi takımında oynamıyor sivok milli takımda hep yedek kaldı seriç gitti diye arkasından bayram ettiler sıradan oyuncuların oynadığı bir takım oluyoruz kombineler satılmıyor daha nobre gitsin diyorlar |
Alıntı:
konuş konuş.duysunlar ! |
sözleşme önerilsin kabul etmezse yollansın çünkü seneye bedavaya gidecek ayrıca bence Beşiktaşımız kabul etse bile nobre o takıma gitmez kolay kolay |
Kocaelispor'u bir kardeş takım ilan etmedikleri kaldı.Satılmasın Nobre,Higuain falan onlara.kuzey nickli arkadaşımızın dediği gibi onlar gidicekte sanki yerinde yıldız forvet mi gelecek.Bıraksınlar Allah aşkına.Nobre gibi bir forvet yedekte olsa kalmalı.Bana göre yararlı bir forvet özellikle Holosko ile süper ikili oldular.Yollamaya çalıştığımız takımda yüzüncı yılda 90'da iki gol atınca arkamızdan atıp tutan bir takım. |
Türkiye`de Saat: 04:41 . |