![]() |
Yildiz Futbolcu Olmadan Olurmu ? Arkadaslar Suan A Kadar Yaptigimiz Transferler Bence Cok Olumlu Umarim Takim Uyum Saglar Ve Basarili Oluruz... Benim Kafama Takilan Su..... Dunyaca Unlu, Ismini Kanitlamis Her Ulkede Taninan ,reklam Gelirlerini Arttiran ,rakip Takimin Korkucagi Ve Gerekirse Onu Tutmak Icin Basina 3 Oyuncu Koyacagi,forma Satisini Tavan Yaptiracak , Stadlara Hayranlarini Getirecek, Bir Oyuncu Alsaydik Takimda Nasil Bir Etki Yapardi...eger Bu Saydiklarimi Yaparsa Bence Almaliydik Cunku Hem Sampiyonluga Katkisi Olur Hemde Maddi Acidan Faydasi Olurdu Cunku Artik Futbol Sadece 1-0 Olsun Bizim Olsun Degil Bir Eğlence Kaynaği , Bir Show Oldu ...taraftar Stadta Showunu Yaparken Takimda Sahada Showunu Yapmali Tabiki Her Zaman Kazanmaliyiz Ama Kazanirken Eglenmeliyizde Ronaldinho Bu Isi Bizlere Cok Guzel Oğretti Kisacasi Ben Takimda Dunyanin Tanidigi Bir Yildiz Gormek Isterim.....saygilar |
Bobo var ya kardeşim.bazılarına göre birkaç yıl sonra dünyanın gözdesi olacakmış.2 yıl bekleriz bizde:mad: :mad: :mad: |
yıldız eğlence falan istemiorum... beşiktaş şampiom olsun...bi o zman mutlu olurum... |
bobo nobre dunyaca unlu 2 yıldızzz bobo 600 bın dolara oynuyyoo belkı oglum goruru dunyaca unlu bır starın bıze geldıgını YADA TORUNUM |
boboyla olmaz bu iş çok acemiyiz. kaliteli adamlar lazım takıma sola recoba alınsa daha iyi olur. hem forvette hem solda oynar |
ya ambalaj meraklısıysanız gidin feneri tutun gençler ok? |
Alıntı:
|
sana katılmıyorum arkadasım. eziklerden görüyoruz bi hışımla geliyolar,sonra gitmek için resmen kaçıyolar.!! ayrıca artık futbol bi show diil,o eskidendi.herkes 1-0 olsun bizim olsun düşüncesiyle oynuyo,dünya kupasındaki maçlardan belli oluyo artık.çogu maçlar ya 1-0 bitiyo yada uzatmalara gidiyo!dünya kupası tarihinin en az gol atılan turnuvası. onun için bırakalım yıldız yada isim yapmıs sevdalıklarını!! kendi değerlerimize sahip çıkalım bence |
Alıntı:
bu kafayla binlerce bobo gelir bizim takıma |
Alıntı:
alın bir dunya yildizi forma dan cikarirsiniz parasini + heycan olur bizlerede 2 ay once tane dunya yildizi alacagim diyen baskan simi soruyorum 9 yabanciylami oynayacaksın |
yaa adam bobo denen adamı zar zor aldı 2milyon euroya bırakın ne yıldızı gelmez onlar bizee,daha doğrusu bu yönetim baştayken zor iş bunlar.en büyük transferler bunlar işte |
Alıntı:
1 milyon az vereceğim diye getir kolpa topçuları hem zarar et hemde elimden nasıl çıkarırım diye düşün sonra.yok kardeşim.eğri oturalım doğru konuşalım. yeni sezonda kimin formasını almak isterdiniz desem ne dersiniz? İbrahim toraman Kleberson Deldado hala ve hala NOUMA. Yada size bobo verelim,yok olmadı baki! ne dersiniz |
Alıntı:
|
Arkadas 2 Milyon Unu Uzerine 2 Daha Koy Kimleri Alisin Kimleri Rivaldo Yunanistana Bonservisi Elinde Gitti 500 Bin Dolara Alacagin Boboyu 2 Milyon A Aliyorsan Ban Daha Ne Diyim |
Alıntı:
yönetim ne diyim sana.:mad: |
bu ne biçim iş. yönetim kupa bitsin iki tane kupada pynayan süper yıldız alcaz diolardı. arkadaşlar. ben kupayı şifre yüzünden izleyemiom. robert milli takımdamı.bobo brezilyada oynuo galiba ne biçim iş bu ya |
Alıntı:
|
olmaz deyenler 100 yilimizi hatirlasin..... |
Alıntı:
anelka mı gelsin ortega mı gelsin? Kleberson, Carew, Ailton gibi isimler geldi, bunları yıldız olarak beğendiremiyoruz efendilere... herhalde i. üzülmezlerden, recep çetinlerden bir anda nestalara kakalara, zidanelara terfi edeceğimizi sanıyorsunuz... Ben de sizin gibi menejerlik oyunları, pes-fifa oynuyorum ama Allaha şükür oyun ile gerçeği ayırdedebiliyorum... |
İşte son zamanların modası bu.Bu mu yıldız peh peh peh.Bize dünya yıldızı lazım .Bunlar mı yıldız ? vs vs sorularıyla kendimizi aşağı görme çabası.Belki benim torunum görür yıldız alındığını gibi yakınmalar.Canı sıkılan bu konuyu açıyor.Ne istediğinizi anlayamıyorum ben sizlerin. Carew ile Ailton yıldızdı da ne oldu kardeşim ?Anelka yıldızdı da Fener naaptı Avrupa'da ? Real Madrid nerde ? Brezilya nerde ? Niye anlamak istemediğinizi bilmiyorum ama futbol etiketle isimle falan oynanmaz.Yürekle ,inançla,mücadeleyle oynanır.Takım olmakla oynanır.Tecrübeli alınınca genç alınsın dersiniz.Genç alınınca yıldız isterseniz.Bobo'ya niye taktığınızı da anlamıyorum.Adını mı beğenmediniz? Yoksa sorun Juventus'tan gelmiş olmaması mı?Adam kondisyon eksiğiyle geldiği yabancı bir ülkede hem de çökmüş bir takımda daha bu yaşta 10 küsür tane gol attı bir devrede.Bu gelecek vaadeden adamın hem de bonservisiyle alınması sizi niye rahatsız ediyor anlamıyorum.Dünya yıldızı tabir ettiğiniz(ne anlama geldiği tartışılır)adamların anasının karnından doğup direk Barcelona'da mı oynadığını sanıyorsunuz ?Gerçi sizleri Carew,Ailton,Anelka gibi isim yapmış adamlar da kesmez.Bizim yıldız dediğimiz adamlar Trezeguet,Henry falan dersiniz şimdi.Çünkü onlar direk doğup 3 yaşında büyük takımlarla sözleşme imzalamıştırlar değil mi?Yok ama ne gerek var gelecek vaadeden adam alıp yetiştirmeye.Etiket meraklısı olup parayı basıp sırf ismi var diye adam almak varken.Kulübün parasını sırf son bir vurgun yapayım diye gelmiş içi geçmiş ununu elemiş yabancılara verip çarçur etmek varken.Ama doğru siz hem genç hem yıldız istersiniz.Henry'i istersiniz,Robinho'yu istersiniz siz.CM oynamaya alışmışsınız epey çünkü.O adamlar gelmez kardeşim.Hiç hayal kurmayın boşuna.Çünkü bizim paramız ve ülke futbolumuzun düzeyi bu adamları almaya yetmez.Ama bu bazılarınızın düşündüğü gibi Beşiktaş'ı küçültmez.Varsın gelmesinler.Ben Beşiktaş'ımı aldığı futbolcular için tutmuyorum.Hiç bir zaman da vah vah yıldız futbolcuları anca torunum görür diye hayıflanmadım.Bu kadar etiket meraklısı olsaydım başka bir takım tutardım zaten.Ben sahada mücadele eden,yaptığı işin hakkını veren,sahada formasını terinin son damlasına kadar ıslatan adamlar görmek istiyorum.Bu zaten başarıyı kendiliğinden getirecektir. |
ya ne yildizindan bahsediyorsunuz anlamiyorum. takim iyi diri yedekler iyi. orta sahanin saginda ve oyunkurucu mevkinin yedeginde bir sorun var okadar. ben defansinda bu sene daha iyi olacagini dusunuyorum. abartmayin lutfen. |
takımın bu haliyle iyi şeyler başaracağını düşünenlerdenim..aslında konuyu açan arkadaşın bazı fikirlerine katılmamak mümkün deil..yani yabancı bir star oyuncu takım içinde etiket olur..bir show sonuçta futbol..sadece show amaçlı deil tabi ama güzel futbolula da BEŞİKTAŞ a faydası olacak bir star kim istemez ki.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi kere bobo gecen sezon bi devrede 9 gol attı ama beşiktaşımızın en hedefsiz zamanında attı bu golleri yani hedefi olan ve avrupada oynayan bi zamanda deil hatırlayın 2004 2005 sezonu 2. yarıyı kimseye yenilmiyoduk ama hedefimizde yoktu rahat cıkılıyodu maclara onun icin bobonun o zaman yaptıklarına bence bakılmamalı görcez bakalım seneye ne yapcak |
sadece yattara yetere...YATTARA yı grtirin bu takıma.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
demişinki yönetimde para yok.benmi bitirdim kardeşim paraları.abuk sabuk futbolculara paraları benmi döktüm.2 maç iyi oynadı diye bobonun bonservisine 500 bin dolar yerine 2 milyon dolar benmi verdim,Franı bedavaya benmi bıraktım,klübün başına ailtonu benmi musallat ettim. bu kafalarla daha çok bobolar gelir çok bobolar gider.bobo gibi alt yapıda birçok futbolcu var.sen o futbolcularını 500 milyon ücret verip,boboya bonservis 2 milyon dolar verirsen yuhhhh derim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca yazıları baştan sona okumadığını görüyorum.futbolda etiketten bahsetmişin.var kardeşim.o etiketli futbıolcuyu getirdiğin anda 2 yılda forma satışlarından zaten paranı amorti ediyorsun.bunun cm oynamaklada alakası yok..futbol bir endüstri ve ayakta kalmak istiyosan iyi bir şekilde kurumsallaşmalısın. ama sen halinden memnunsan sana sözüm yok ben gider İ.toraman,kleberson,delgado forması alırım kardeşim.Baki bobo size kalsın... |
Alıntı:
Sirf para meselesi degil, Besiktas Avrupa'da yeterince buyuk bir isim de degil zaten. Son 3 sene Sampiyonlar Ligine katildik mi mesela? Yada UEFA Kupasidna bir basarimiz var mi? Ya da ligimiz yetericne cekici mi? Gercek bir dunya yildizi asla Besiktas'a su an gelmez, gelmek istemez, Aimar, Trezeguet, Eto'o gibi isimler hayalden oteye gitmez. Benim istedigim sey su hayal isimler yerine Besiktas'a gelip faydali olabilecek isimleri tartismak, mesela Giunti, Ronaldo cok mu yildiz isimlerdi geldiklerinde? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca bu benim kendi görüşümdür ki sadece beni bağlar bobo 2 .sınıf bir topçudur verilen paraya yazıktır.bana şu maçta güzel gol attı burda gol attıda hiç demeyin.1 güzel gol birde asistten başka attığı gollerde sadece tamamlamak kalmıştı.bunları görüp büyük futbolcu diyemem.inşallah iyidir ben mahçup olurum vede en önemlisi BEŞİKTAŞım biyerlere gelir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo, Brezilya 21 yaş altı milli takımına seçilmiş bir adam, demekki geleceği parlak, bizim şu günkü gelir düzeyimiz ile alabileceğimiz futbolcular ya genç yetenekler, ya yaşlı şöhretler yada sorunlu yıldızlar olabilir. Herşeyi dört dörtlük olan adamı ne türkiyede oynamaya ikna edebiliriz nede istediği parayı verebiliriz. Eh yukarıdaki seçeneklere bakınca, yaşlı şöhretin sadece ismine para vermektense, bobo gibi genç yeteneği tercih ederim, sorunlu yıldız kategorisinde ise robert'i aldık zaten, tutarsa iş yapar. Bunun yanında yeni parlamış hem yaşı genç hemde kariyerinde daha üst basamaklara çıkma olasılığı yüksek olan delgado gibi birde yıldız almışız. Bence transferler güzel, bizim imkanlarımız ile yapılabilceğin en iyisi diyebilirim. Yerli futbolcu dersen zaten öyle alınacak pek adam yok, milli takım bile mevcutlarla birşey olmayağı için gençlere dönmüş, o yüzden o tercihte doğru. |
Alıntı:
iyi kardeşim senin dediğin olsun. son olarak 1-) 2 milyon avro boboya vermem 2-)gökhan güleç i sırf yabancı olduğu için kesersede o adamın takımda istemem 3-)boboyu öyle gazladılar ki bir an önce ondan bişeyler bekliyorum.artık ülkeye alışamadı takıma yabancılık çekiyor dönemleri bitti.ayrıca bu konuyu unutma kardeşim.yıl sonunda tekrar bu konuyu tartışalım. |
Bir de sunu soyleyeyim: Her transfer iyi cikmak mecburiyetinde degil, ozelliklerde genclerde sorun var, ama arada bir fark var: Gencleri her zaman belirli bir fiyata pazarlarsin, ornek Anelka, Youla, amar yaslilar elidne kalip, ornek Ailton, Juanfran. |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |