İşte son zamanların modası bu.Bu mu yıldız peh peh peh.Bize dünya yıldızı lazım .Bunlar mı yıldız ? vs vs sorularıyla kendimizi aşağı görme çabası.Belki benim torunum görür yıldız alındığını gibi yakınmalar.Canı sıkılan bu konuyu açıyor.Ne istediğinizi anlayamıyorum ben sizlerin. Carew ile Ailton yıldızdı da ne oldu kardeşim ?Anelka yıldızdı da Fener naaptı Avrupa'da ? Real Madrid nerde ? Brezilya nerde ? Niye anlamak istemediğinizi bilmiyorum ama futbol etiketle isimle falan oynanmaz.Yürekle ,inançla,mücadeleyle oynanır.Takım olmakla oynanır.Tecrübeli alınınca genç alınsın dersiniz.Genç alınınca yıldız isterseniz.Bobo'ya niye taktığınızı da anlamıyorum.Adını mı beğenmediniz? Yoksa sorun Juventus'tan gelmiş olmaması mı?Adam kondisyon eksiğiyle geldiği yabancı bir ülkede hem de çökmüş bir takımda daha bu yaşta 10 küsür tane gol attı bir devrede.Bu gelecek vaadeden adamın hem de bonservisiyle alınması sizi niye rahatsız ediyor anlamıyorum.Dünya yıldızı tabir ettiğiniz(ne anlama geldiği tartışılır)adamların anasının karnından doğup direk Barcelona'da mı oynadığını sanıyorsunuz ?Gerçi sizleri Carew,Ailton,Anelka gibi isim yapmış adamlar da kesmez.Bizim yıldız dediğimiz adamlar Trezeguet,Henry falan dersiniz şimdi.Çünkü onlar direk doğup 3 yaşında büyük takımlarla sözleşme imzalamıştırlar değil mi?Yok ama ne gerek var gelecek vaadeden adam alıp yetiştirmeye.Etiket meraklısı olup parayı basıp sırf ismi var diye adam almak varken.Kulübün parasını sırf son bir vurgun yapayım diye gelmiş içi geçmiş ununu elemiş yabancılara verip çarçur etmek varken.Ama doğru siz hem genç hem yıldız istersiniz.Henry'i istersiniz,Robinho'yu istersiniz siz.CM oynamaya alışmışsınız epey çünkü.O adamlar gelmez kardeşim.Hiç hayal kurmayın boşuna.Çünkü bizim paramız ve ülke futbolumuzun düzeyi bu adamları almaya yetmez.Ama bu bazılarınızın düşündüğü gibi Beşiktaş'ı küçültmez.Varsın gelmesinler.Ben Beşiktaş'ımı aldığı futbolcular için tutmuyorum.Hiç bir zaman da vah vah yıldız futbolcuları anca torunum görür diye hayıflanmadım.Bu kadar etiket meraklısı olsaydım başka bir takım tutardım zaten.Ben sahada mücadele eden,yaptığı işin hakkını veren,sahada formasını terinin son damlasına kadar ıslatan adamlar görmek istiyorum.Bu zaten başarıyı kendiliğinden getirecektir. |