![]() |
alin size bir yildiz örnegi daha... appiah zamaninda kaleci kingstonla beraber galatasaraya gelmisti daha 18 yasinda iken...adamlar kingstonu tutup appiahi gönderdiler..sonrasini biliyoruz..ezikbahce appiahi 8 milyon euroya transfer etti.. http://images6.theimagehosting.com/appiah.jpg |
yuhhh be herkes benim üzerime geliyor.iyi bakalım gençler 2 hafta kötü giderse (inşallah olmaz o) zamanda yıldız futbolcu naraları atmayın. son olarak;bana ne kardeşim boboyu alın bakiyi alın kimi alırsanız alın yedekten başka bişey olmaz.eğer boboyu da öle dedğiniz gibi bir fiyata satın yada ligde ve uefada bizi bi yerlere gertirsin bende bişey bilmiyorum derim. imza |
Ben herseye raziyim abi, ben bilincli taraftarim. Isterse bu sene sampiyon olamasinlar, yeter ki tecrube kazanip ileride basarili olsunlar. Su an GS ve FB'nin 4 sampiyonluk gerisindeyiz, ve bunu tek tuk 'tesadufi' sampiyonluklara gecemeyiz. Genc bir kadro kurup 4-5 sene ust uste sampiyon olabilmek lazim, bunu icin de sabir lazim ve ben bunu bizim camiada ve taraftarda goruyorum su an. |
Alıntı:
|
bu takımdan çok büyük yıldızlar çıkacak beyler. burak,fahri,gökhan güleç ve bobo yakın zamanda avrupa bu oyuncuları konuşacak. tigana potansiyeli olmayan oyuncuyu takıma sokmaz. inanmayanlara iki tane örnek sunalım trezeget, henry ve saha. bu ouncuların ilk çalıştığı hoca tigana. takımımıza güvenin ve destekleyin. allahın izniyle bu sene şampiyonuz |
en azından bobo nun yerine kluivert ı alsaydık... |
Alıntı:
GS'nin gecen seneki sampiyonlugu tesadurf degil mi? Takim olarak plani tek sene uzerine kurmayacaksin, 100.yilda oyle yaptik ve o seneden sonra ne oldugunu gorduk. Su an BJK plani 5-6 sene uzerinden yapiyor ve cok da iyi yapiyor bana gore, belki ilk sene sampiyon olamayabiliriz, ama onumuzdeki seneler takim sabir gosterirse ve takim bozulmazsa cok iyi isler yapariz, hem Turkiyede hem Avrupada. Fatih Terimin GS'deki ilk aylarini unutmayin beyler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:04 . |