![]() |
Alıntı:
Diğer mevzuya gelince ben sizin gibi düşünenlerle bu konuda anlaşamam.O yüzden tartışmayı kendi adıma kapatıyorum.Ben iyi futbolcuyla forma satılmaz demedim.İlhan gibi oyuncular böyle bir işe yaramaz da demedim.Sadece bu bir zorunluluk değil dedim.Takım gibi takım olmak için de bunlar şart değil demeye çalışıyorum.Ama anlamamakta ısrarcısınız.Bobo konusunda ise inşallah bir kaç yıl sonra tekrar tartışırız.Ön yargısız izlersen belki gerçekten çok iyi bir kumaşı olduğunu görebilirsin.Ayrıca bir dip not.İlhan ve Pascal gerçekten iyi futbolculardı.Ama genele vurduğunda sence Beşiktaş'a verebileceklerinin ne kadarını verdiler ? Kahramanmaraşspordan 20 yaşında gelen bir Mehmet Özdilek olabildiler mi sence? |
Alıntı:
|
Yıldız demek sorun demek , beşiktaş'da sorun istemiyor ,o zaman takım olacağız yıldız açığımızı koşarak , hırsımızla , inancımızla kapatacağız.Beyler transfer kapandı pişmiş aşa su katmanın kimseye faydası olmaz , bu takımı taraftar havaya soksun 3 maç peş peşe alalım bak o zaman sen kartala... |
Neden bilmiyorum ama bu robert bu sene bizim gençlerin yanında en az delgado kadar yıldızımız olacakmış gibi geliyor bana... |
olur olur olurrr |
bnce türkiye ye gelecek yıldızlar o kadar iyi oynayamıorm çünkü türkiyeye gelen futbolcu genelde takımların avrupada mücadele etddiii icin tercih ettim dio... bu nedenle takımlar avrupa dan elenince türkiyede o kadar iyi performans sergileyemiorlar... |
bnce az cok dogru..ybncı glip kndını ıyı gosteren de war gostermynde war...ama bnce olay sudur ki..büyük tkımlrdan(ingiltere-ispanya-italya)gibi ülke tkımlrından bjk gibi tkımlara gln yıldız futbolcuların glme sebeblerinden biride vergi bnce..onlr avrupada okuz gibi wergi oduyolr ama turkıyeye glince wergi fln yoq ve burda çok iyi yşıolr onlara kral gibi davranıyo türk seyircisi |
autopsy arkadasım yorumlarının hepsini okudum ve sana katılıyorum.!! bobo ya 2 milyon dolar verilir mi diyen arkadaş ta bobo nun başarısız olması için şimdiden dua etmeye başlamıştır.öle bi durum olursa ben size dememişmiydim felsefesi yapıcak çünkü.!!! ona o kadar para verme buna verme ,git yıldız al,ona yıllık 5-6 milyon dolar ver.ne güzel bi mantık!! yıldız alınırsa forma ve ürünlerden parası çıkarılırmış. bi kere forma,ürün ve kombineyi yıldız oyuncu üzerine alan arkadaşlar hiç almasın daha iyi. hayallerle yaşamayalım arkadaşlar, bizde isteriz tabi dünyaca ünlü yıldızların BEŞİKTAŞ formasını giymesini.!! ama adam gibi bi yıldız türkiyeye gelip kariyerini mi bitirsin. demek istediğim öle höttt dedin mi al sana bi dünyaca ünlü bi yıldız demezler.!!gerçekçi olalım adama istediği parayı da versen türkiye ligi suanda bi vitrin değil ve ingiltere,italya,ispanya v.s bu liglerde vitrin ve kariyer yapmak varken türkiye ligi adamların sececegi en son alternatif liglerden birisi olur..!!bunun herkes farkında ama hala olur olmaz konusuluyo,hersey çok kolay zannediliyor .!! Sevgili BEŞİKTAŞLILAR yapacagınız tek sey mevcut kadro içinde en begendiğiniz, en sevdiğiniz futbolcuyu kendinize yıldız olarak seçin o kadar çok yıldız isteyen varsa...!!! |
Alıntı:
biz her sezon başı birilerinin gazıyla lige bomba gibi giriyoruz.o mükemmel bu mükemmel 5 maç sonra "yönetim istifa ,nerden bulmuşlar bu adamı" demeye başlıyoruz. neyse siz yıldız istemiyorsanız bırakın böyle kalsın.zaten bu yönetiminde öyle bir çabası olmadı.biz takımımızı desteklemeye devam edelim |
"Bobo var ya kardeşim.bazılarına göre birkaç yıl sonra dünyanın gözdesi olacakmış.2 yıl bekleriz bizde:mad: :mad: :mad: " "bobo nobre dunyaca unlu 2 yıldızzz bobo 600 bın dolara oynuyyoo belkı oglum goruru dunyaca unlu bır starın bıze geldıgını YADA TORUNUM" "öyle kardeşim bobo ilerde ronaldoyla birlikte forvette oynuyo,robertte bu akşam iyi oynadı portekizi yendiler.fransanın değişmez adamı robert.Bobo adrianoyu kesti,robertde riberyi...işte sana 2 tane yıldız:D sende şifre varya izleyememişsindir ben anlatim dedim:D 2 yıldız aldıkk hemde süperr dünya kupasında oynayan" ------------------------------------------------------------------------------ Eveet, görüyoruz ki öyle harika eleştiriyorsunuz ki en büyük amacınız olan "Takımımızın daha iyi olması" olayına ulaşmak üzeresiniz. Hali hazırda alınmış oyuncuyu kötülemek, aşağılamak, aklınca dalga geçmek ne zamandan beri "Yapıcı Eleştiri" sayılır oldu? Bir de İlhan, Nouma gibi örnekler vermemiş misiniz, epey enteresan örnekler olmuş. Nouma 100. yılda geri döndüğünde şu anki Robertden farkı var mıydı acaba? Sorunlu ve son 2 senesini boş geçirmiş 30 yaşında bir adam değil miydi? Geçelim, İlhan mansızı Bayern Münihten ya da Chelseaden değil Samsunspordan aldık arkadaşım, o sene parlayana kadar kim biliyıordu adını? 26 yaşına gelmiş bir başarısı olmayan bir adam değil miydi? İlhan geldiği sene sezon başlamadan kaç forması satıldı acaba? Geçelim... Beşiktaşın 100. yıl şampiyonluğunda en önemli ve kilit oyuncularından biri performansının çok üstüne çıkan İbrahim üzülmezdi, kaç tane Üzülmez forması alan kişi tanıyorsunuz? Her oyuncunun forması satmalı mı? Forma alırken illa ki arkasına isim mi yazdırıyorsunuz? Yok yok yukarıdaki herşeyden vazgeçtim, sadece şu sorunun cevabını istiyorum: siz Beşiktaşın başında olsaydınız, bu sene yabancı transferi olarak hangi oyuncularını alırdınız? (veya alabileceğinizi sanıyorsunuz?) (buraya dünya kupasındaki forvetlerden girip italyan devlerinin forvetlerinden çıkmanızı bekliyorum, araya figolar rivaldolar zidanelar sıkıştırın ki beni hayal kırıklığına uğratmayın.) |
Türkiye`de Saat: 18:00 . |