![]() |
bence olmaz. taraftar stada gittimi sahada yıldız futbolcu görmek ister en azından ben öle istiyorum. |
Alıntı:
CEVAP VERICEK ARKADAS COK AMA MUHABBET UZASIN ISTEMIYORUM... NOT:HERKES USTUNE ALINMASIN |
Alıntı:
|
tamam yıldız şartta bence bi futbolcu forma ve ürün satışlarını arttıracaksa hiç arttırmasın çünkü beşiktaş markası bütün futbolculardan değerlidir. genç ve yetenekli futbolcuları bulup türk ve dünya futboluna armağan edebilecek bi hocamız var ve buna destek şart. 9 tane alt yapıdan oyuncu var şuan kampta bunu unutmayın hangi hoca yaptı bunu destek herzaman sürmeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
NOT:AİLTON SATILMADAN 7.YABANCIYA İMZA RESMEN ATTIRAMAZSIN... |
beyler biraz mantıklı olalım yaw, ne yıldızı, yıldızın warmı derdin war, eğer bir ülkenin başta medyası olmak üzere futbolun içinde olan insanları yıdıza karşı değişik bakıyorsa, yani çok çabuk övüp yine çok çabuk yerin dibine sokuyorsa, yıldızın burada işi yok.Ancak burada yıldız haline gelirse tutarlar adamları, o yüzden hiç bu tartışmaya girmeyelim.Hem birazcık gerçekçi olursak allah aşkına gerçek, herşeyiyle mükemmel ve de sorunsuz bir dünya starının bu ligde ne işi war yaw............... |
olay çok fazla uzadı kanaatindeyim,nasıl olsa yabancı kontenjanı dolu bu yüzden tartışmaında anlamı yok. |
Ewet Benden Pes :d |
bence olur neden olmasin takim oyunu oynadiktan sonra,real madríd de yildizlar toplulugu ama bi halt yiyemiyolar,tamam Fransa ve Italya da yildizlar takimi ama takim oyunu oynayarak buralara geldiler,takim oyunu oynamazsan hic bisey beceremezsin,bu benim düsüncem kimseyi baglamaz!! |
Türkiye`de Saat: 23:38 . |