![]() |
süper olur.illa ki isim olmuş futbolcular gerek miyor |
Alıntı:
ben yıldız oyuncu alalım derken bazı arkadslar ne yıldızı dıyodu sımdı herkez rıco gelsın dıyo ben sıze bundan bahsettım ama anlamadınız not:mute senınkını rasgele aldım dırek senden bahsetmıyorum ok c:) |
Alıntı:
mesela burdada yazmıstıım |
delgado bobo marcıo kleberson vede rıcardınho bızde 1 tane dııl 5 tane var |
Alıntı:
|
artık yıldız oyuncu dııl takım oyuncusu lasım 100.yılda hangı yabancımız yıldızdı? ama luce takım oyununu cok ıı oturttu takıma we neredeyse yıne namağlup sampıon oluoduk artık bnce yıldız tartısmalarına bı son werelım bnce elımızde kadro ricardinho da geldıkten sonra turkıye standartlarının ustune cıkmıstır artık bundan sonrası tiganaya dusuor bu oyunculardan ıı bı takım cıkartarak lıgı we awrupada en az bıyarı fınal oynatması lasım bnce. gelelım boboya sampıonun 29 puan gerısındekı takımda 2.yarı gelıp yenı bı ulkede yarı sezonda 10dan fazla gol attı daha ne ypsın bu adam sıze yaranmak ıcın 3 macın 2sınde hat-trick mı yapması gerekıo her mac röwaşatadan gol atmasını mı beklıosun artık bıras gercekcı olun takımımız ıı yolda kımse edıselenmesın 3 buuk yok 2 buuk war bırı BEŞİKTAŞ dıgeri 70lik:) |
bobo ya sallamayın arkadaşlar.bi adriano bi ronaldınho olmaz ama çok büyük bir yıldız olacak.ben buna eminim. |
kelebersoon parlamayan yıldız |
Yahu yıkdızlar topluluğu real madrid 3 senedir ne yaptı hiçbir şey bizimde kendimize göre yıldızlarıız var sonuçta başarı gelecek arkadaşlar biz sabrettmyi bilen bir takım taraftarıyız gene sabredeceğiz takım tam anlamıyla takım olsun görün bakalım bizi kim tutuyor!!! |
ya sen resmen ronaldinhoyu tarif etmişsin. her ülkede tanınan, dünyaca ünlü, başına 3 adam koyulacak, stada kendi hayranlarını getirecek. vay be. olur mu kardeş. bence hayal... |
Türkiye`de Saat: 12:23 . |