![]() |
topuzu sonunda aldık arkadaşlar star tv. son dakika olarak geçti mehmet topuz BEŞİKTAŞIMIZDA |
fatih terimde milli takımı bıraktı.... imza attığını görmeden asla inanmam... |
yalannn imza atmadan hayatta inanmam. |
Sinan Engin, Mehmet Topuz’la ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, bugün bazı kanallarda Mehmet Topuz'la anlaşıldığı konusunda çıkan haberleri yalanladı. Engin "Şu an için öyle bir girişimimiz olmadı. Başkanımız zaten yurtdışında. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi. Sevsin Teleke/ Haber1903 |
Alıntı:
tühh yaa uzun zmandır ilk defa böyle heyecanlandırmıştı bu haber beni :( |
Keşke alınsa... |
alsınlar keske ama cok zor :( |
insallah alinir bence cok yararli olacak |
Çeşke alınsa Beşiktaşımıza yakışan bi oyuncu |
ja borsadan haber gelmeden inamiyorum |
Kolpaaa |
yalan haber gbi |
Arkadaslar Hadi Alindi diyelim 11 nasil olacak yaa ben bu gidisle en az 5 tane ilk 11 yaparim!:D Rustu Serdar-Toraman-Zapotochny-Seric Sivok-Cisse Mehmet Topuz-Delgado-Holosko Bobo ee bu seferde tello tedek kalio hem bide 7 tane yabanci ilk 11 de oooooo ertugrul hoca isin cok zor! |
asparagas......... |
yalan haber .... |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Tello Uğur - S. Kurtuluş Holosko - Delgado - Caner Bobo Bobo giderse Tekke! |
bence hayatta alamazlar zaten kayseri gökhanı kaybetti bide mehmeti kaybetmek istemezler ama keşke alınssa |
sacma sacma basliklar yaziyorsunuz ah.. "SONUNDA ALDIK" nedemek.. ? aldikmi ? Hayir.. ! Alamayacagizda.. |
kalede Rüştü oldukça istersen Chelsa nin kadroyu oturt Beşiktaş'a yine başarısız olursun...! |
ewet borsaya alındı haberi düşmeden bende inanmam umarım alınır tabiki |
bu haber beni de heycanlandırdı ama bu açıklamadan sonra transferin olacağını sanmıyorum |
Alıntı:
|
konuyla alakasız ama holosko yazdığınız yerde tello bobonun yerindede holosko oynar bobo yedek |
Arkadaşlar Türk medyasında çıkan kolpa haberlere inanmayın helede star tv de çıkan haberlere.Malzeme bulamayıp aynı haberleri pişirip önümüze getiriyorlar.Bir futbolcu Beşiktaşa imza attığı andan itibaren Beşiktaşa transfer olmuştur.Artık bizim mal yöneticilerin borsaya bildirdiği futbolculara bile inanmıyorum eskiden bir futbolcu borsaya bildirildiğinde kesin transfer edilirdi.Nuri şahini borsaya bildirdiler noldu kolpa oldu oda.. |
Beyler biz Topuz'u almayız çünkü fb de ve gs de oynayıp dışlanan fulbolcular dururken neyleyelim Topuz'u.......... |
borsaya bildirilmeden inanmam.ama inşallah doğrudur. |
balon haber imza görelim |
Alıntı:
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapotocny - Seric S. Kurtuluş (Cisse) Holosko - Uğur - Tello - Caner Bobo |
ŞU LİG BAŞLASADA ŞU HABERLERDEN KURTULSAK ARTIK YA ALMADIĞIMIZ OYUNCU KALMADI HEPSİ YILDIZ AMA ORTADA YOK |
aynen herske e katılıyorum saten alamazlarda |
Rüştü S.kurtuluş____Zapo____Toraman____Seric M.Topuz____Cisse____Sivok____Tello Holosko________Bobo Bu kadro bu şekilde kurulsun ne gol yeriz nede ortaha sahamız geçilir.Gol sıkıntımızda olamaz.Sadece seric den biraz şüpheliyim ama en azından italyada oynamış adam.. |
imzasini görmeyi cok isterim |
yalan haber |
biri star tv nin haberini yazili olarak bir sitede okudumu? okuduysa sayfayi buraya yazabilirmi? |
Hoşgelmişennn gardaşş bah eyi oynamasenn bacahlarını kırarım ha :D |
bizim yönetim kimi alabildiki gündemde olan birisini asla alamayız |
alınsın ama cok para |
? S.kurtuluş____Zapo____Toraman____Seric M.Topuz____Cisse____Sivok____Tello Holosko________Bobo |
ya bunuda nuri transferine benzetecekler arkadaşlar heyecanlanmayın topuz mopuz hikaye |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:54 . |