![]() |
Beşiktaşımıza Yeni Kaleci Alınmalı mı ? Evet arkadaşlar.Beşiktaşımızda malum defans hataları çok oluyor.Bunun sonucunda çok gol yiyoruz.Kalemizde Rüştü ve Hakan var.Birde Atilla. Sizce Takıma Kaleci Gerekli mi ? |
bence gerekli cincon akınfeevle görüşüyo valla süper bi kaleci... |
hakani sokariz yedektede rüstüyle yani hayir altyapidan kaleci yedek olarak fena olmasti |
Alıntı:
cok pahali cincon 2 milyon teklif edecek eminim hehehe:biggrin::deal: |
aLınmaLı tbiikiDe :/ |
alınmalı hakanda iş yok eher ben teknik direktor olsaydım kaleye atillayı koyardım onlarda niyi |
Yabancı bir kaleci alınmalı bence... |
zaten yabancı kontenjanı yok buyuz den alınma z bunlar bıze yeter defans da busene ıyı |
gerek yo yerli malına devam |
Alınmamalı, öyle bir lüksümüzde yok şu anda zaten, kimi göndereceğiz de alacağız...Hadi diyelim alındı, Runje'ye sabredebildik mi de yabancı kaleci istiyoruz, yararı olmaz bence bu yüzden...İyi bir savunma hattı oluşturduk mu, takım halinde savunma yapmayı öğrendik mi Rüştü'den yana sorun olmaz, kalemizi başarıylan korur bence... |
bence yenı bır baskan alınmalı kalecımız var |
bencee alınmamalııı.... :D :D: :D.d.d: |
bence atilla ya sans verilme bir kac defa ilk 11de |
kesınlıkle alınmalı Rüstü iyi kötü idare eder ama hakan kaleye gectimi her top korkutuyo gelde cordobayi arama sımdı:D |
Alınmalı... |
Cordoba gibi biri olursa alınmalı bence |
Hakan bir numaralı kaleci..sorun 8-0 lık maçsa önünüzde defans olmazsa hiç bir halt edemezsiniz..yan toplarda zaafı var evet...ama genç bir kaleci ve çok daha iyi olacak..refleksleri kuvvetli..bizim tek sorunumuz güven..fenerdeyken hepimizin eşek dediği servete gs güvendi ve sonuç ortada...güvenir ve bunu hissettirirsen mayası iyi olan adam kral olur...durup dururken dışarı açılmaya gerek yok... |
rüştünün refslekleri ii ama artık çok yaşlı die düşünüorum bence alınmalı |
gerek yok rustu tecrubesı ıle hakanı TRnın en ıyıu kalecısı yapar onda o kapasıte var rasım var erdem var korcan var bunlar olur senın 10 adamın saglam olsun kalecı gorevını yapar koskoca barca valdese kac senedır sabrede sabrede kalecı yaptı onca elestırıye ragmen......... |
Alıntı:
|
rüştü kalsın ama iyide bir kaleci alsın hakan da daha futbolculuğunun izlerini taşıyor bazı topları ayağı ile kesiyor hepsi kalsın ama şimdiden iyi bir kaleci için arayışlara başlansın cordoba mırmic bako gibi top kaleciye giderken yüreğimizin ağzımıza gelmeyeceği biri yani |
iyi bi kaleci alınırsa iyi olur hakan'la rüştü çok basit hatalar yapıyo |
gerekior forvete adam arıcaklarına kaleye arasınlar mesela akınfeev galata ilgilenio süper kaleci gençte alınırsa süper olur |
Bence de alınmalı. Turnuvadan önce bir ara akınfeev diye bir söylenti çıkmıştı keşke o zaman 3-5 verip alınsaydı. |
kesinlikle rüştüyle bu işler olmaz |
bence gereksiz olur. savunmamızı guclendirmemizle beraber kaleci sorunuda kalmaz diye dusunuyorum. sonucta rustu turkiyenin en iyi kalecilerinden. turkiyede alacak kaleci rustuden daha iyi olamaz. ayrıca yabancı kontenjanı dolu bu yuzden yabancı kalecide alamayız. yani kalecilerimize guvenmek ve inanmak zorundayız.... |
$ahsen ben kar$ym...bence hakana bi $ans daha verilmeli yani 8 tane yedi die kötü olmamalı bi insan....benim herzaman 1 numaramdır hakan...bence hakan as rü$tü yedek yola dwm..... |
bence gerekli.bu kaleci de akinfeev olmalı.bence |
akinfeev in bonservisi 13 Milyon Euro Alamayız onu Martinez iyi kaleci o olabilir alınırsa iyi bence. |
evet alinmali bagirarakta soyliyom yeni kaleci alinmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
bence ochoa, akinfeev yada gordonu satin alalim 3üde süper kaleci |
Gordon da iyi kaleci.Premier ligde oynuyor Sunderland deydi galiba |
gs nin eski kalecisi var fevzi su an antalyada olması lazım bence cok iyi bi kaleci alınsa super olur |
Fevzinin boyu kısa ama . Premier ligde oynayan bir kaleci alınmalı |
Bu sene defansımız yeni transferlerle daha güçlü olacak inş.O zaman kaleci de bundan direk olarak olumlu etkilenir diye düşünüyorum.Rüştünün tecrübesine güveniyorum,her kaleci hata yapabilir.İnşallah rahatsızlıklarını atlatıp hatalarını en az seviyeye indirir. |
üçününe yol verilmeli neden ? 1-) hakan arıklan o lanet maçtan sonra o bir daha o kalede görmek istemiyoruz yani en azından ben öyleyim 2-) rüştüye herkes bişeyler derdi ben laf söyletmezdim tamam parlak bi geçmişi olabilir ama o geçmiş onu anca buraya kadar getirdi.hem rakip takımdan geldi hem çok para veriyoruz hemde euro2008de yaptıkarı ortada... 3-) atillayı tanımam etmem ama altaydan kiralık alınmıştık bildiğim kadarıyla.... yani sonuç olarak 1 yerli birde yabancı kaleci alınmalı... yerli kaleci için manisalı ufuktan iyisi yok... yabancıda tecrübeli bi kaleci lazım |
ya beşiktaş hep cepten yiyen klupmu hakan ve ruştu bu takımı çok rahat sırtlar .. rüştünün yanında onun tecrubelerinden yarrlanacak bi alt yapı kalecisinin yetiştremiceksek biz kapatalım klubu böle saçma düşünce olmamalı.dünyanın en buyuk kluplerine bir bakın çıkardıkları adamlara. fener ve cincon bile bizden daha fazla yetenek çıkarıyor kanayaN yaramız bence bu. son 10 yılda benm bildiğim bir nihat çıktı bu takımdan.. |
Alıntı:
|
Herşeye rağmen Rüştü kaleyi teslim edeceğimiz 2-3 isimden birdir..Hakan da fena kaleci değil..Gerek yok bence |
bu sene böyle devam...seneye düşünülmeli... |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |