![]() |
rüştü kalsın ama iyide bir kaleci alsın hakan da daha futbolculuğunun izlerini taşıyor bazı topları ayağı ile kesiyor hepsi kalsın ama şimdiden iyi bir kaleci için arayışlara başlansın cordoba mırmic bako gibi top kaleciye giderken yüreğimizin ağzımıza gelmeyeceği biri yani |
iyi bi kaleci alınırsa iyi olur hakan'la rüştü çok basit hatalar yapıyo |
gerekior forvete adam arıcaklarına kaleye arasınlar mesela akınfeev galata ilgilenio süper kaleci gençte alınırsa süper olur |
Bence de alınmalı. Turnuvadan önce bir ara akınfeev diye bir söylenti çıkmıştı keşke o zaman 3-5 verip alınsaydı. |
kesinlikle rüştüyle bu işler olmaz |
bence gereksiz olur. savunmamızı guclendirmemizle beraber kaleci sorunuda kalmaz diye dusunuyorum. sonucta rustu turkiyenin en iyi kalecilerinden. turkiyede alacak kaleci rustuden daha iyi olamaz. ayrıca yabancı kontenjanı dolu bu yuzden yabancı kalecide alamayız. yani kalecilerimize guvenmek ve inanmak zorundayız.... |
$ahsen ben kar$ym...bence hakana bi $ans daha verilmeli yani 8 tane yedi die kötü olmamalı bi insan....benim herzaman 1 numaramdır hakan...bence hakan as rü$tü yedek yola dwm..... |
bence gerekli.bu kaleci de akinfeev olmalı.bence |
akinfeev in bonservisi 13 Milyon Euro Alamayız onu Martinez iyi kaleci o olabilir alınırsa iyi bence. |
evet alinmali bagirarakta soyliyom yeni kaleci alinmaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Türkiye`de Saat: 11:50 . |