![]() |
onu bunu bilmemde arkadaşlar kale alarm veriyor ne rüştüden nede hakandan bize hayır gelmez cordoba gibi adam gönderilip yerini dolduramazsan ayıp acilen kaleye transfer diyorum isim fark etmez beşiktaşımıza faydalı olsun yeter !!! |
carlos villanueva,luka modric nuri şahin,victor moses,fredy guarin,mauro zarate,sammir kesinlikle sadece birini alsalar ileride dünya yıldızı olabilir hamitabatlı beşiktaşlılar |
kalemizde cook buyuksorunlar acilen kaleci lazim isaksson olabilir |
luka modric ,saviola,carlos villanueva,sammir,nuri şahin,victor moses,mauro zarate,caner erkin,jo,rodrıgo palacıo, mehmet topuz, Thiago Neves,cesar delgado,bunlardan 5 tanesini alsınlar beşiktaş ne tarihler yazar bana güvenin geleceğin yetenekleri hamitabatlı beşiktaşlılar lütfen yetkililere iletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
gelçek 10 numaramı lazım alın size 10 nurara 1000 yıldız oyuncu victor moses ltfn msj yazın bekliyom hamitabatlı beşiktaşlılar |
bunları alın yeter takım şampiyonlar şampiyonu olur kaçırmamamız lazım luka modric,sammir,carlos villanueva,victor moses,mauro zarate,nuri şahin,caner erkin bunları alınması lazım yetkililere sesleniyorum bara bakımındanda çok ucuz olmalı satılacakların listesi:seric,ibrahim üzülmez,cisse,delgado,bobo,mert nobre,holosko bunların yerine bunlar alınsın beşiktaş garanti şampiyon ama almazlar dinleyin beniiiii yorum yazsın biri yetkililere duyuralım kendimizi hamitabtlı beşiktaşlılar dinleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunlardan alınsın yaaaaaaaaaaaaaaa |
fernando torres:D:D |
beşiktaş |
mehmet topuz yattara görmek istemediğim ise gökhan zan serdar özkan |
senna:D:D poulsen:D:D gökhan emreciksin,mehmet topuz,mehmet eren boyraz ve tabata:D:D:D:D:D (delgadodan iyi diye tabata :D:D) yoksa bize göre bi oyuncu değil:D |
Türkiye`de Saat: 20:35 . |