![]() |
beşiktaşımıza transfer etmek istediğiniz futbolcu veya futbolcular... takımımızda görmek istediğiniz futbolcu veya futbolcular kimler??? (bu dünyadan türkiyeden her yerden olabilir))))) |
Galatasaray'ın alamadığı kaleci ITANDJE,alman sanrtofor KLOSE,M.TOPUZ |
kesinlikle M.Topuz,savialo,antep ten bekir bide ispanyalı SENNA cok süper olur sonra bak bakyım kombineye tavan yapar |
toraman gider bu saatten sonra yerıne serdar tascıyı alsınlar bıde MEHMET TOPUZ..... |
Nasri ve Gomis fazlamı uçtum acaba :) |
Nuri Sahin,Caner Erkin,Cisse satilip yerine Thiago Neves |
kaleye adler defnsa ferdinand (westhamdaki)ortasahaya erman kılıç forvete pantelic ve ferdi başoda |
BIZ NE KADAR ISTESEK DE BUNLAR SANKI INADINA TANIMADIK ADAM ALIYO YA insallah saglam cikar adamlar ama öyle gibi kenan özer cok is yapar bjkde pafdaki bjknin alt yapisi iyi arkadaslar |
mehmet topuz orta sahaya,forwete rodrıgo palacıo wea cesar delgado |
c.ronaldo :D:D:D |
üzülmez gitsin yerıne d.alvez eren derdiyok ve m.topuz |
nuri şahin,juninho bir de kaleye van der sar geldi mi kimsde tutamaz bjkyi:D:D |
yuregiyle oynuyan toraman kalsin baska istemem |
verder veremem den diego süper ya forvete etoo ve drogba kaleye casillas sağ kanat c.ronalda messi kaka :D:D uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın :D |
Öncelikle Mehmet Topuz, Thiago Neves ve Andriy Shevchenko Beşiktaşımızda görmeyi hayal ettiğim oyucular. Caner Erkin, Fatih Tekke, Bekir İrtegün, Nuri Şahin ve Eren Derdiyok da takımımızda görmek istediğim ve alınabilecek (hem kaliteli hem de çok pahalı olmayan) yerli oyuncular. |
deco , mehmet topuz :D |
SADECE MORİENTES (HOLOSKO İLE MUHTEŞEM OLUR VALLA TADINDAN YENMEZ) |
Obefemi Martins (Newcastle) + Sergio Garcia (Real Zaragoza) + Bekir İrtegün (G.Antep) + Mehmet Topuz (Kayseri) |
thigo neves m.topuz |
fazla uçtuk hepimizde |
Van der vaart+M.Topuz+Lucio :D |
Hadi hayal kuralım Sergio Ramos C.Puyol Aimar Carew Saviola ama bu vizyon nerde bu yönetimde |
ben ucmayayım o zaman serdof olsun yeter |
Serdar Özkan'ı kiralayıp M.Topuz alınmalı.Ayrıca sağ beke bir oyuncu daha şart. |
mehmet topuz şart bu takıma!!! |
düzen:4-4-2 ------------------Buffon ------Zambrotta Puyol Mertesacker Marquez -------C.Ronaldo Scholes Ribery Ballack ----------------F.Torres Podolski :laugh::rofl: :laugh::top: :congrats: |
sinan engin enbaşta gitsin yerine PASCAL NOUMA gelsin i.mansız geri dönsün giunti lucescu.... nerdesin 100. yıl ruhu :( |
Vallaha arkadaş son gaz katılıyorum aynı düşünce vallah |
nuri şahin caner erkin fatih tekke |
yönetim gitsin, gençler oynasın yeter. 1 sene daha şampiyon olmamaya razıyım. nasıl olsa sonra en az 3 defa olur. |
c.ronaldo...davıd vılla... uçuyorum . ama neyse |
Pascal Nouma ve Mehmet Topuz |
bence biz hayal kurarız sadece istediğimiz oyuncuların hiçbiri gelmez emin olun walla ben futbolcu gelsin istemem bizim takıdaki futbolcuların bazılarının gitmesini isterim gerçi yönetim onu da doğru düzgün yapamıyor örn:1=fahrii |
Alıntı:
kardeşim kadro bomba ama bişey war 11 yabancı oLdu :))) |
bende bi kadro yapam bari :) Igor Akinfeev danieL aLves - toraman - cannavaro - caner erkin mehmet topuz - delgado - gökhan inLer - teLLo Bobo HoLosko yabancı sahada 1 tane fazLa oLdu ama birini türk yapın işte :))) |
Mehmet Topuz bide David Villa |
eto :) |
yattarayı cok ısterım sonra ankaraspordakı ozer hurmacı bırde bordeauxun alt yapısında hneri saivet war onu isterim onumuzdeki 10 yılın en az 6 sında sampıonluk kupasını kaldırırz |
trezeguet totti cannavaro messi ... ... ... uzar gider bu liste |
Mehmet Topuz ve David Villa |
Türkiye`de Saat: 08:57 . |