![]() |
senna bide mehmet topuz gelsin sonra bide lucas podolski gelsin sonra bide.. :D |
mehmet topuz,c.ronaldo.ronaldinho,runny,eto,senna,messi BENCE BU KADAR YETERLİ |
ben arshavini çoqq beğndm yha adam süper oynuoo bide torres fena olmazdı hanii :D:D |
pele |
ARDA TURAN DA GELSE OLUR. NİHAT KAHVECİ |
LAHM DA İİ ASLINDA . AMA ÖNEMLİ OLAN TORAMAN IN KALMASI . BİDE DROGBA İİ OLUR BU TAKIMA . |
crıstıano ronaldo ve ballack:D::D fazla uctum |
deco , drogba |
-------------------------Lloris------------------- Daniel Alves---------Toure-----------Senderos---------Adriano Jesus Navas--------Makoun----------Fabregas-------Castillo -------------------Gomis-----Jan Huntelaar---------- Bunları alırdım.Toptan alırdım ki indirim yapsınlar. |
c.ronaldo ve n.kahveci çok uçtum galiba:D |
ha messi,f.tores,z ibrahimovic olursa süper olur |
bence serdar taşçı süper seçim bir de thiago neves topuz da olur sa sol kanada da dragutinoviç i alırsak tüm kupalar bizim seriç le olmaz bu iş |
yok hiçdte hakkımzı sanıyporum dediğim gibi topuz ve neves gelirse defansa da serdar taşcı ve ya samba yı alırsak |
Alıntı:
sonra beşiktaş kümeye bu kadar yabancı mı olur :biggrin: |
Öle uçuk kaçıklar anca hayal olur Onun için alabilirleri yazacam. Başta Mehmet Topuz Sonra kaleye Sinan Bolat Forvete Roque Santa Cruz ve Nihat Kahveci Ayrıca Juan Roman Riquelme veya Rafael Van der Vaart da 10 numara için iyi olabilecek isimler :D |
sadece bir kişi MEHMET TOPUZ |
Taraftardaki Beşiktaşlılık ruhunun sahaya yansıyan görüntüsü olan Pascal gibi bir adam |
mehmet topuzz gelsin kadro şu an muhtemel gözüküyo |
bizim görmek isedigimiz oyuncular acaba geleceklermi acaba buraya??? |
topuz alınırsa bobo kesın yedek kalacak ama yınede ıstıomusunuz topuzu |
pavlucenko yu hayal ediyorumda bizim takımda süper olur be gerçi nerde bizde böle iyi adam alcak yönetim |
mehmet topuz , nuri şahin , abdurrahman dereli , fatih serkan kurtuluş , erkan zengin |
miguel veloso izmailov joao moutinho mathieu 4,5 milyon euro istiyor kulüp satmıyacaklar sene sonu serbest sol bek |
Hayal kurmadan abartmadan , yabancı sınırlamasını göz önünde tutarak istenecek tek adam M Topuz. |
bn isterimm appiah çok iibir ön libero ama kontejyanıda göz önüne alırsak m.topuz |
bonservisi elinde olan crespo çok şey katar.her zaman kapalı savunmayı duran topta sivok zapatocny yada başka defns adamları kullanarak açamayız.birde cisseni yerine orayı tek başına idare edecek bir adam ols mükemmel olurdu. cisse gönderilip gökhan inler alınsa hem kontenjan açılırdı hemde daha iyi bir önlibero kazanmış olurduk tabi onu almak için yönetim lazım |
ben dünyanin en ünlü yildizini besiktasta görmek isterim, adi " Halil Patiron" , acayip birisi yaa.... |
javier zanetti :D |
nihat,arda |
walla şuan kadroyu beğeniorm ama mehmet topuz gelse ii olur...forvetede mevltr erdinç,nuri şahin ve yıldıray baştürk yeterli... |
m.Topuz |
defans m.topuz,orta saha n.şahin,forvet m.erdinç...az ve öz TÜRK !! |
Hala bekliyorum. Mehmet Topuz.. Alın bu adamı kombineler 5000 artsın.. parasını da çıkarırsınız.. |
Hagi'nin GS de yaptigi işi BJK ta yapabilecek bir oyuncu,adı ne olursa olsun... |
yabancıları transfer etmek yerine batuhan, can erdem, aydın karabulut gibi adamlarımızı takımın sürekli oyuncuları haline getirsek yeter. Sürekli oynasalar 3-4 yıl sonra Avrupa'nın büyük kulüplerine süper rakamlara satarız.. |
Orta sağaya Mehmet topuz forwete senna ;) |
c.ronaldoyu almak için ilk önce klüp satılır daha sonra bankada para çeklir...;):) |
Deivson'um Rogerio'm da Silva'm BOBOO'm Aşkım Canım Herşeyımm!! http://www.besiktasforum.net/forum/s...pic44098_5.gif][ |
Alıntı:
forvete Senna gerçekten süper transfer olur :D:D:d |
mehmet topuz jankulovski iyi olur |
Türkiye`de Saat: 18:12 . |