![]() |
pavlucenko yu hayal ediyorumda bizim takımda süper olur be gerçi nerde bizde böle iyi adam alcak yönetim |
mehmet topuz , nuri şahin , abdurrahman dereli , fatih serkan kurtuluş , erkan zengin |
miguel veloso izmailov joao moutinho mathieu 4,5 milyon euro istiyor kulüp satmıyacaklar sene sonu serbest sol bek |
Hayal kurmadan abartmadan , yabancı sınırlamasını göz önünde tutarak istenecek tek adam M Topuz. |
bn isterimm appiah çok iibir ön libero ama kontejyanıda göz önüne alırsak m.topuz |
bonservisi elinde olan crespo çok şey katar.her zaman kapalı savunmayı duran topta sivok zapatocny yada başka defns adamları kullanarak açamayız.birde cisseni yerine orayı tek başına idare edecek bir adam ols mükemmel olurdu. cisse gönderilip gökhan inler alınsa hem kontenjan açılırdı hemde daha iyi bir önlibero kazanmış olurduk tabi onu almak için yönetim lazım |
ben dünyanin en ünlü yildizini besiktasta görmek isterim, adi " Halil Patiron" , acayip birisi yaa.... |
javier zanetti :D |
nihat,arda |
walla şuan kadroyu beğeniorm ama mehmet topuz gelse ii olur...forvetede mevltr erdinç,nuri şahin ve yıldıray baştürk yeterli... |
Türkiye`de Saat: 11:20 . |