![]() |
beşiktaş için bir numaram ve değişmezim djibril cissé. |
steven gerard a siyah beyaz çubuklu forma çok yakışır ama nerdeee |
bi süper forvet olsa gs milan barosu almis biz öyle duruyuroruz :( |
Toni almak isterdim.Çünkü tam bir pivot santrfor.Takıma çok yararı olur |
mehmet topuz , messi , kaka , robben , nouma , ilhan mansız , bi ben :D:D:D |
boca juniorstan leanorda gracian beşiktaşda görmek isterdim bide defansımızda lucio olsa fena olmazdı :D |
topuz serdartaşcı nuri neves veli kavak bir de hem türkleri alırsak yabancı kontenjanı boşlaır idealimdeki rüyalarımdaki beşiktaş mütevazi ama çok güzel olur bence... rüştü serdar kurtuluş toraman serdar |
daniele de rossi |
bence :rock:bence mehmet topuz ve nuri kesin alınmalı sonra neves ve serdartaşçı da iyi olur veli kavak ve ya eren derdiyok olursa bunlar geleceğe yatırım olurdüşündüğüm kadro da şunlar var nasıl sizce rüştü serdar kurtuluş:rock: toraman:rock: serdar taşçı veya sivok tello serdar özkan:rock: delgado :rock: topuz veya nuri neves:rock: bobo holosko veya nobre yedekler jakan arıkan veli kavak:rock: gökhan zan zapotocny eren:rock: cisse batuhan:rock: aydın:rock: uğur inceman nasıl olurdu... |
benim fikrime göre fiyatı uygun ise valencia dan edu ,arsenelden transfer olan edu.tam bir orta saha oyuncusu mutlaka alınması gerekir.valencia da hep yedek kalırdı alabilirsek süper transfer.uğurun mevkisinde arsenalde oynardı. |
Türkiye`de Saat: 02:56 . |