![]() |
geç bile kalındı üzülmezi takımdan uzaklaştırmakta olan toramana oldu |
hadi yolun açık oldun üzülmezz.... |
alacaklarından vazgeçsin yeter ya daha parayı boşverin zaten kimsede almaz onu koyuverin serbest gitsin nede olsa emeği ! var biraz |
Bu kadar insafsız olmayın senelerce kulübe hizmet etmiş bir oyuncuya bu kadar acımasız davranmayın.. Allah işini rast getirsin.. |
Neden jübile yapmadın be adam geçen sene o kadar söylendi ,efsane olarak bıraksaydın ya zaten futbolunda bitti artık milli takımdan da uzaklaştırıldın inadın yüzünden beşiktaştan da uzaklaştırılıyorsun adam gibi jübile yapsaydında adın saygın birşekilde anılsaydı. Bu insanların boş inatlarını anlayamıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zamanı gelmişti evet. ben "hiçbirşey yapmadı, kötü futbolcu veya işe yaramıyor gibi" bir yorum yapmadım.. sadece zamanı gelmişti yazdım. futbol için yaşı uygun değil, daha genç ve başarılı futbolculara yer verilmedi takımımızda... ayrıca Toraman gibi bir futbolcuyu neredeyse onun yüzünden kaybediyoruz. gitmesin mi daha? |
Alıntı:
|
Niye okadar cok istemisler ya? :biggrin: |
ben ne oyun sitilini begeniyorum nede kendisini ama şu bi gerçek ki bjk kulübüne çok emegi geçmiş bi adam ona karşılıgını böyle mi wermek gerekiyo sizce üzülmez üzülme git vs vs vs bence bu beşiktaş yani bizlere yakışmaz her şeyin bi adabı war |
Türkiye`de Saat: 08:32 . |