![]() |
Ya Tekke ya Sheva Kartal Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bir yıldız transferi talep etti. Yönetim hemen kolları sıvarken, uzun süredir isimleri siyah-beyazlı takımla anılan Fatih Tekke ve Shevchenko konusunda yeniden girişimlerin başlatıldığı ileri sürüldü... |
:D:D |
bu ne ya Shevchenko ismi varken tekke kimmiş dalga geçiyorlar resmen gelmiyeceği belli de zaten ikisini kıyaslamışlar resmen hangi mantıkla anlamış değilim |
:)..Woww, bu da iyimiş..:) |
ya ronaldo yada Shevchenko olsa tama diyeceğimde :) bu şey gibi olmuş ya baki mercimek yada ben:p |
haha ne guzel haber yaf sheva bize gelse offfff fenerlıler bıle forma alırr guızayı kovarlar:D |
Fatih olmazsa sheva kesin gelir zaten:) |
sheva gelmez abi hayali bile süper zaten anca hayal ederiz ........ yıldırım demirören böyle bir trasfer yapacak mantiletesi yok ........ |
bir gelse zaten sen gör o zaman kombineyi forma satışlarını |
Alıntı:
|
kaynak: fotospor yorum: gerek yok |
shevchenko hazırmış ama öncelik tekke ninmiş tekke olmazsa shevchenko gelip imzalayacakmış heheheheh bu nasıl bir haber ya tekke ve sheva aynı anda nasıl anılır |
Fıkramı bu? |
[quote=tjiola;752747]sheva gelmez abi hayali bile süper zaten anca hayal ederiz ........ yıldırım demirören böyle bir trasfer yapacak mantiletesi yok ........[/quote yüzdeyüz katılıyormm.. (malesef ) |
ohaa shevcenko gelmez ya çok para ödenirsek kesin gelir....!! |
fatihi istemiyorum. |
Ya shevchenko yada Cevizlispordan kandemir... |
SHEVE BJK İÇİN ÇOK KÜÇÜK Bİ FUTBOLCU BİZE CRİSTİANO RONALDO YAKIŞIR |
nerde |
kusura bakmayın ama bu habere; züleyhahahahahahaha :) |
ikiside beş para etmez gelmesin istemiyoruz:D:D:D |
bu kadarda olmaz yani bole yalan gormedim |
Holosko - Shevchenko forvetini hayal edebiliyor musunuz??? İnanılmaz olurdu... |
tekke |
yavaşşşşşşşş |
shevayi alsalar butun dunyada konusuluruz :)) 3 sene oynasin yeter sonra biraksada olur futbolu |
ayrica sheva gelirse bak bakalim sonra elde kombine kaliyor mu? |
Guldurmeyin beni ya |
İyi uykular Beşiktaş... |
hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahhaha hahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahah ahahahahahahhahahahahahah sanki sheva ile tekke ayni haha, hergün birini fotospor bize transfer ediyo.... |
Yalan haberin bu kadarı da olurmu yaw.hiç değilse bebbelerden hagguilerden kurtulduk.En azından yıldız bir futbolcu ile yalan haber oluo:D |
şimdi bu iki oyuncudan birini alsak , yedek klubesinde kim oturcak? bobo mu nobre mi holosko mu batuhan mı ? |
Alıntı:
|
sheva yerine deco gelse muthis olur ortada delgado - deco forvetler en az 30 , 50 gol atarlar :D |
tekke kiiiiiiim? shevchenko kim abi aradaki farka bakmadan böyle bi haber yapiyolar. |
Ya fıkra gibi bi haber:) Bizim yönetimmi bunları yapıcak.... Bi kerede yüzümüzü kara çıkartsalar nolur sanki.... |
8 yabanci var nereye geliyo sheva ya? su durumda tekkenin de 10 bin kombine sattiracagini dusunmuyorum yonetimin kafasi basmiyor galiba bizim tavrimiz yildiz oyuncu yok diye degil , bobo da yildiz degilde ama ben bir bobo icin 3 kombine alirim bizim tavrimiz YALNIS transfere, sokaga giden MILYONLARA, YAPILAMAYAN STADA, PAFLARA CIKIYORUZ deyip cikmayanlara, BESIKTASIN gelecegini ORAYA BURAYA satanlara bU YONETIM gitmedikce BARCANIN ilk 11 INI getirsinler UM - RUM -DA degil |
feneri geçices anasıldı:D |
arkadaşlar hayal kurmak badava...:) |
ne shevası ya zerre kadar mantık barındıran haberler yapsalar ıyı olur 2 yabancı yedek kalıcak dıoz hala sheva diolar |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |