![]() |
ibrahim toraman : fenerede giderim aslanada !! 'Fener'e de giderim, Aslan'a da' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AMAN1807BB.jpg İbrahim Toraman, "F.Bahçe ve G.Saray forması giymem" açıklamasını yalanladı. 18.7.2008 Birkaç gün önce bir internet sitesine yaptığı, “Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymem. Kendime Fenerli ya da Galatasaraylı İbrahim dedirtmem” açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Toraman, bu sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılıp, satış listesine konulan tecrübeli futbolcu, “Fener’e de giderim, Galatasaray’a da. Menacerim, iki kulüple de görüşebilir. Sonuçta ben bir profesyonelim” ifadesini kullandı. |
nereye gidersen git ama o şımarıklığı sana başka yerde yaptırmazlar. |
inanasım gelmiyo böle bi şeye yaw |
ben tam tersi bir haber duymuştum.toraman ikisine de gitmiyeceğini sölüyo |
eğer cidden bunları söylediysen geçenki haberde ettiğim tebrikleri geri alıyorum |
Toramanın ne fenere ve GS gitmem açıklması nede giderim açıklamasını yaptığını zannetmiyorum. ayrıca Toramanın ligler başladığında affedileceğini tahmin ediyorum |
bence yalan haber benim dün duyduğum bi haberde ben gerçek beşiktaşlıyım ve burda kalmak isityorum başka takımı düşünümyorum demiş |
Sen Beşiktaş olarak böyle bir adamı harcarsan, adam Fener'e de gider, Galatasaray'a da .. Doğru demiş . |
bu forma kutsaldır nasıp olmaz herkese |
bence gitmesi gayet normal.bende olsam bende giderdim. bir kavga yüzünden benide bir takımdan uzaklaştırsalar bende giderdim ve rakip takımda oynardım. |
Türkiye`de Saat: 04:06 . |