![]() |
ibrahim toraman : fenerede giderim aslanada !! 'Fener'e de giderim, Aslan'a da' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AMAN1807BB.jpg İbrahim Toraman, "F.Bahçe ve G.Saray forması giymem" açıklamasını yalanladı. 18.7.2008 Birkaç gün önce bir internet sitesine yaptığı, “Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymem. Kendime Fenerli ya da Galatasaraylı İbrahim dedirtmem” açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Toraman, bu sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılıp, satış listesine konulan tecrübeli futbolcu, “Fener’e de giderim, Galatasaray’a da. Menacerim, iki kulüple de görüşebilir. Sonuçta ben bir profesyonelim” ifadesini kullandı. |
nereye gidersen git ama o şımarıklığı sana başka yerde yaptırmazlar. |
inanasım gelmiyo böle bi şeye yaw |
ben tam tersi bir haber duymuştum.toraman ikisine de gitmiyeceğini sölüyo |
eğer cidden bunları söylediysen geçenki haberde ettiğim tebrikleri geri alıyorum |
Toramanın ne fenere ve GS gitmem açıklması nede giderim açıklamasını yaptığını zannetmiyorum. ayrıca Toramanın ligler başladığında affedileceğini tahmin ediyorum |
bence yalan haber benim dün duyduğum bi haberde ben gerçek beşiktaşlıyım ve burda kalmak isityorum başka takımı düşünümyorum demiş |
Sen Beşiktaş olarak böyle bir adamı harcarsan, adam Fener'e de gider, Galatasaray'a da .. Doğru demiş . |
bu forma kutsaldır nasıp olmaz herkese |
bence gitmesi gayet normal.bende olsam bende giderdim. bir kavga yüzünden benide bir takımdan uzaklaştırsalar bende giderdim ve rakip takımda oynardım. |
yazik bi sinan engin ugruna herseyi kaybediyoruz |
Geçin bunları profesyonel futbolcunun takımı (Dolar , euro , ytl ) spor.Biz Sergen'nin fener bayrağını öperken " çocukluğumda fenerliydim" dediğini duyduk.O zaman şok olmadım , aynı pozu Toraman verincede olmam... |
inanmıyorum ben yalannn ayrıca kalmak için uğraştı özürde diledi eğer affedilmicekse tabiki gidebilir |
yaaa inanmayın böle haberle arkadaşlar şimdi ibolar hakkında bi çok haberler çıkacak medyayı biliyosunuz bi işeyin üstünde durunca bin bin türlü yalan haberler çıkarır. onların azından duymadığınz hiç bişeye inanmayın. |
O HABER YALAN BENCE TORAMAN BUNU BİZE YAPMAZ.BENCE BU DA UYDURMA HABER |
Ben size söylemiştim bunlardan bir yol olmaz diye.hatta bana kızanlar oldu. siz benim yorumlarıma güvenin!! nerde o gitmesin diye kampanya düzenleyenler!! Tümeride gördük zamanında ,Sergen vardı bir tek aralarında bir tek o adam gibi gitti.İbrahim toroman iki yuzlu ilk olayın sıcaklığıyla bura benim yuvam yok burda futbol hayatımı noktalayacam ıvır zıvır...baktı affetmiyolar hemen taktik değiştirdi.Gökhan içinse ben olsam beklerdim biraz dolansın bi baksın diğer takımlara durum ne ben bu kadar edermiyimin cvbını bulsun.Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanıdır! |
hangisine inanalım....:D:D |
sizce ben dogusdan bjkliyim dien bi insan bunlari dermi??hemde kaynak fanatik??inanmayiin hem ben daha demin gazetede okudum yalan habermis |
:D inansammı inanmasammıı ? gönlüm inanma dio ama bencede balondur bıu hber kaynağı fanatikmiş çünkü :D:D |
bende olsam istenmediğim yerde durmam. istediği yere gider siz istemedikten sonra |
“İlke de neymiş, para her şeymiş” yürü Toraman kim tutar seni...! |
hangisine inanıcaz şimdi ya...:@ deli ediyorlar insanı |
bence uydurma bir haber... |
sana soylediklerimi geri alırım valla toroman umarım boyle bi hata yapmazsın |
Alıntı:
|
Adam hakli profesyonel dusunmesi lazim |
Bu tür haberler sıktı artık, Toraman'ın ağzından duymadığımız sürtece hiçbir şeye inanmamak lazım...Daha dün bütün gazeteler, bütün Tv'ler Toraman ne Gs'a ne de Fb'ye gidecek diyorlardı, bugün ise tam tersi, paso yalan yaf... |
ne bu ya bi milli forma giydi düzgün oynadı diye ne sandı kendini?? |
SAKİN OL TOROMAN AF ÇIKARSA KIVIRMA SONRAAA olayı ve sözleri BEŞİKTAŞLILIKLA algılamayın bizer BEŞİKTAŞLIYIZ onlar para karşılığı ter döken sporcular,bugün var yarın yoklar.Ama bizler hep varız ve olucaz. SON BARİKAT BEŞİKTAŞ YAŞASIN HALKIN TAKIMI,FORMANIN İÇİNDEKİ DEĞİL RUHU ÖNEMLİ OLAN. |
yalandır ibo demez öyle şey |
Beşiktaşın 2. kaptanı ezeli rakiplerden birine transfer olursa kime gerçek Beşiktaşlı diyeceğiz artık tedirgin oldum |
Benim de okuduguma göre İkisine de gitmem yurt dısında bir yere giderim diyodu işe bak böle mi demiş |
affetmezlerse ne yapacak mecbur bağrına taş basıp gidecek |
Bu haber yalan asıl |
kendisi bilir |
ben böyle bi profosyenelliği kabul edemem sen beşiktaşlısın fener de neymiş seni affetmeyenler görsün halimizi yeter be |
Neden gitmesinki, futbolcuların takım ruhlarıyla falşan ilgisi yok bunu hala anlayamıyoruz, para konuşuyor. Biz taraftar olarak kendimizi hırpalıyoruz güzelce. |
ben inanmıyorum bu habere.toraman öle bişey demez.o kadar insanın desteğinin farkındadır heralde. bunu bize yapamaz da yapmaz da... |
walla bu yönetim olduktan sonra bu kalitede futbolcu besiktasa fazla bile adam gibi transfer yapma adam gibi oynayan adamıda takımdan kov o adamda fenere yada gs ye gitmesin böle bişey yok |
yalan haberdir bence |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |