![]() |
yazik bi sinan engin ugruna herseyi kaybediyoruz |
Geçin bunları profesyonel futbolcunun takımı (Dolar , euro , ytl ) spor.Biz Sergen'nin fener bayrağını öperken " çocukluğumda fenerliydim" dediğini duyduk.O zaman şok olmadım , aynı pozu Toraman verincede olmam... |
inanmıyorum ben yalannn ayrıca kalmak için uğraştı özürde diledi eğer affedilmicekse tabiki gidebilir |
yaaa inanmayın böle haberle arkadaşlar şimdi ibolar hakkında bi çok haberler çıkacak medyayı biliyosunuz bi işeyin üstünde durunca bin bin türlü yalan haberler çıkarır. onların azından duymadığınz hiç bişeye inanmayın. |
O HABER YALAN BENCE TORAMAN BUNU BİZE YAPMAZ.BENCE BU DA UYDURMA HABER |
Ben size söylemiştim bunlardan bir yol olmaz diye.hatta bana kızanlar oldu. siz benim yorumlarıma güvenin!! nerde o gitmesin diye kampanya düzenleyenler!! Tümeride gördük zamanında ,Sergen vardı bir tek aralarında bir tek o adam gibi gitti.İbrahim toroman iki yuzlu ilk olayın sıcaklığıyla bura benim yuvam yok burda futbol hayatımı noktalayacam ıvır zıvır...baktı affetmiyolar hemen taktik değiştirdi.Gökhan içinse ben olsam beklerdim biraz dolansın bi baksın diğer takımlara durum ne ben bu kadar edermiyimin cvbını bulsun.Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanıdır! |
hangisine inanalım....:D:D |
sizce ben dogusdan bjkliyim dien bi insan bunlari dermi??hemde kaynak fanatik??inanmayiin hem ben daha demin gazetede okudum yalan habermis |
:D inansammı inanmasammıı ? gönlüm inanma dio ama bencede balondur bıu hber kaynağı fanatikmiş çünkü :D:D |
bende olsam istenmediğim yerde durmam. istediği yere gider siz istemedikten sonra |
Türkiye`de Saat: 14:00 . |