![]() |
Beşiktaş'ta bombalar patlıyor! http://www.internetspor.com/images/news/19013.jpg Beşiktaş'ta bombalar patlıyor! 20 Temmuz 2008 Pazar 14:47 Siyah-Beyazlı yönetim camiadan gelen tepkiler üzerine isim yapmış yerli futbolculara yönelme kararı aldı. Beşiktaş Yönetimi'nin camiadan gelen tepkiler üzerine 2 Türk yıldızı bitirmek için harekete geçtiği öğrenildi. Bu sezon flaş transferler yapamayan ve bu nedenle çok az sayıda kombine satan Siyah-Beyazlı yönetim taraftarı yeniden heyecanlandırmak için düğmeye bastı. Yabancı kontenjanı dolu olan Kartal özellikle Mehmet Topuz için kulübüyle temaslara başladı. KAYSERİSPOR YUMUŞUYOR Daha önce Beşiktaş'a sayısız kez olumsuz cevap veren Kayserispor'un bu kez daha müspet yaklaştığı ve pazarlıkların sıkı bir şekilde sürdüğü belirlendi. Mehmet Topuz'un da Beşiktaş'ta oynamak istediği gelen bilgiler arasında. Listede ayrıca Sivassporlu Mehmet Yıldız, Hacettepeli İlhan, Gaziantepsporlu Bekir ve Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'nin de bulunduğu öne sürüldü. GÖRÜŞMELER GİZLİ SÜRÜYOR Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bu oyunculardan en az ikisini alarak yeniden itibar kazanmak istediği saptandı. Demirören'in Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Menajer Sinan Engin'le de bir görüşme yaptığı ve transfer için görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin çok gizli olarak devam ettiği transfer görüşmelerini en geç 10 gün içinde bitirmesi bekleniyor. |
hacettepeli ilhan artık g.birliğili oldu uyan ey basın |
Eğer bu görüşmeler gizliyse neden bizim haberimiz var. |
ongün sonra belli olacak diyorsa daha 9 gün daha aynı haberi sallarsınız demektir |
mehmet topuz mehmet yildizi alsin lar bide mehmet yidiza alternatif tekkeyi alsin lar yeter ama 10 gun varmis 10 gun spnra gorcez |
Patla artık patla :D:D:D |
ya mehmey yildiz buyuk takim oyuncusu degil soner bize gelirse holosko bobo nobre arasinda gelecekse tekke gelsin hic degilse seneye nobre gidince sikinti yasamayiz, umarim haberler dogrudur bir kere de bizim yuzumuz gulsun |
bunların aldıkları yıldızlar hep elimizde patlıyo...tarihi geçmiş yıldız istemiyoruz!!... |
bu haberlere inanmıyorum ama mehmet topuz ve fatih tekke alınırsa lig başlamadan biter şampiyonluğumuzu ilan ederiz. |
bekleyelim bakalımmm...görcezz yıldızlarııı..... |
Alıntı:
ama insallah mehmet topuz gelir benim icin gerisi bos ... |
Bu yalan haberler artik kabak tadi verdi.. |
bu yönetimin bombalarini cok gördük biz |
Forever Topuz!!! Kayserili biri olarak Topuz kartalımıza yakışır! İnşallah kayseri ikna olur bu sefer de gelecek yıl topuzu beşiktaşta top koştururken görürüz Kesinlikle ligin en flaş en iyi transferi olur diye düşünüyorum.Ayrıca çook da faydası olur. |
patlatın artık yeter |
mehmet yildiz da gelir insallah az once macta cok guzel paslari vardi adamin , bjk ya gelse o guzel paslari holoskoya verir holosko ortalar nobre - bobo atar :D e tabi diyerleride insallah :D |
fatih tekke bu kadar forvet arasında gereksız bence topuz super olur ama gızlı denılen haber bugunden ortada bu da ılgınc kolpa gıbi gelıyo yanı |
topuz oyuncumu ya buyuk takım oyuncusu değil bu adamlardan bir yol olmaz buyuk takım oyuncusu olabilmesi için kendini geliştirmesi lazım 2. ayhan vakası olur gelirse paralara yazık |
BİZ YILDIZI ancak medyada alırız |
mehmet topuz+mehmet yıldız gelse iyi olur. cisse-m.topuz beraber oynar. forvettede nobre m.yıldız donusumlu oynar guzel olur. inşallah dogru haberdir. |
yaa eldekileri kaybetmesinler de...bu kadr çok iş yapar kanımca.. |
ya alın artık şu mehmet topuzu ne uzadı yaaa |
Alıntı:
|
wala bna kalırsa transfere gerek yoqq 3 tane süper forwetmz war orta saha desen öle maestro delgadomuz füze tellomuz war bi belki mehmet topuz olabilir ama ynede gerek yoqq bu sne şampionuz işte o kdrrrr:D |
gina geldi ha amma bomba patlaltik yahu ama dogru durust bir futbolcu alinmmadi henuz |
kayseri tursusunu kursun topuzun ona 1-2 milyon eurodan fazla kimse vermez |
vay be yıldızlara bak görende et'o yu ronaldinhoyu alıoz |
ya bu saatten sonra yabancı olmaz zaten. seric gibi gereksiz bir transferle yabanci hakkını doldorduk malesef. emre ozkan gibi sedef gibi adamlarda orda seric kadar oynar. yada kadleci alabilirdik orya. bu saatten sonra anca topuz gelirse harika olur ama onuda kayseri vermez. forvete hic gerek yok. iki dun once bir yoneticide soyledi 2 oyuncu alıcaz die ama gerek yok bence. belki cem atani alırlAR. birde toroman donsun artik. seneye cift on liberoyla oynamamız sart yoksa yine cok gol yeriz. zavallı cisse tek basina kalıyor. |
Seric hariç takım çok iyi bence. Stoperler gerçekten sağlam futbolu bilen adamlar.. Toraman ve G.Zan gibi baskı yiyince eli ayağı dolaşan adamlar değil.. Rahatlar ve ayağa iyi oynuolar.Sağ bekimiz Serdar sakatlanmazsa bu sezon patlama bekliorm. Bu sezon hepimiz farklı bi DELGADO izlicez.. Hazırlık maçlarında bunun sinyallerini verdi adam.. Tello desen zaten sağlam. Ortada Cisse oynar yine o da fena değil.. Sağ kanat Mehmet Topuz olsa UEFA yı bile alırız ama Ekrem ve Serdar da iyi götütürürler o kanadı.. Forvet hattımız bence Türkiye standartlarının çok üstünde. Bobo ve Holosko bu sezon 40gol atarlar.. Nobre busezon daha verimli oynicaktır son sezonu çünkü büyük ihtimalle. Yedek kulübemiz yine kısıtlı delgadonun alternatifi 2 sezondur Rico ydu bu sezon 17 lik Necip..Hayırlısı ama genç oyuncularımz umut verio bana.. Bu sezon bence en düzgün takım bizde. Transferleri kimse küçümsemesin iyi oyunular aldık..Topuz da alınırsa bence 2003 ruhu geri gelir.. Ama alınmazsa da ben iyi bi sezon geçireceğimizi düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
Haklısın oyun olarak belli bi standartı tutturmak gerekiyo ve bizim de beceremediğimiz konu bu gerçekten. Umarım bu sene onu da aşarız. Seriç konusunda haklısın 1 yandan ama gittiği hiç bi takımda tutunamamış bi oyuncu ve izlediğim 4 maçta da vasatın çok altında kaldı. O yüzden pek ısınamadım ama inş iyi çıkar.. |
Alıntı:
|
en hazır takım biziz bence de artık sorun hangi yabancılar kulübe de oturcak?.Bence Seriç kulübe de durur onun yerine emre özkan düşünülebilir ilk maçında patlama yaparsa serdar özkan gibi patlar...Diğer yabancı kim olucak?Diğeride sivok veya zapo olacaktır.Defansın göbeğinde gökhan zanı düşünücektir ertuğrul sağlam.Bence Sivas lı Hayrettin i alalım tam aradığımız adam... |
Bize bomba patlatmak icin c4 lazim arkadaslar, eto meto hikaye |
Dunyanin parasi verilip Mehmet topuz alinacagina su an kadro kalsin |
ben de mehmet topuz gibi maliyeti yüksek oyuncuların alınmasına karşıyım...Gs nin takımından daha iyiyiz bence oynatmaya adamları yoktu geçen sene hakemlerle şampiyon oldular.Fenerin takımı iyi bence ama bizim de artık iş yapmamız lazım...artık iş ERTUĞRUL HOCA ya kaldı ki bence ertuğrul hoca şuanda BEŞİKTAŞIMIZ için yetersiz olarak görüyorum geçen sene daha iyi bir hoca olsaydı kesin şampiyonduk...neyse SAYGILAR...bu arada ERTUĞRUL SAĞLAMA da SONUNA KADAR ve SAĞLAM DESTEK ... |
Alın size bomba Ronaldinho Beşiktaş'ta.... (Aval aval bakma Rüyanda görürsün) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
yok transfer felan bunlar sıkıyo bol keseden...transfer yapmasını bilseydik selcuk inan gibi bi transfer yapardık...hayırlısı olsun ne diyelim.... |
bence bu transfer haberide biras kolpa gelio ama beşiktaş ım için hayırlısı inş. fatih tekke alınır. sonucta beşiktaşın alt yapısında yetişmiş bir futbolcu .mehmet topuzu kadroda görmek isterim.ama cok şişirdiler 12 milyon euro ya mehmet topuz un daha güzelleri ve yıldız futbolcular var ama madem forma ve kombine için herşey o zaman benin tercihim m. topuz ve fatih tekke hadi bakalım demirören ve yandaşları sizin son şansınız patlatın bombayıda mahçup edin bizi . . . |
ben sinan enginin artık transferlerı bıtırdık dedıgını duymustum ama......... |
Türkiye`de Saat: 13:04 . |