kartalim_ | 21-07-2008 19:11 | Alıntı: İbodaca´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 762845)
Seric hariç takım çok iyi bence. Stoperler gerçekten sağlam futbolu bilen adamlar.. Toraman ve G.Zan gibi baskı yiyince eli ayağı dolaşan adamlar değil.. Rahatlar ve ayağa iyi oynuolar.Sağ bekimiz Serdar sakatlanmazsa bu sezon patlama bekliorm. Bu sezon hepimiz farklı bi DELGADO izlicez.. Hazırlık maçlarında bunun sinyallerini verdi adam.. Tello desen zaten sağlam. Ortada Cisse oynar yine o da fena değil.. Sağ kanat Mehmet Topuz olsa UEFA yı bile alırız ama Ekrem ve Serdar da iyi götütürürler o kanadı.. Forvet hattımız bence Türkiye standartlarının çok üstünde. Bobo ve Holosko bu sezon 40gol atarlar.. Nobre busezon daha verimli oynicaktır son sezonu çünkü büyük ihtimalle. Yedek kulübemiz yine kısıtlı delgadonun alternatifi 2 sezondur Rico ydu bu sezon 17 lik Necip..Hayırlısı ama genç oyuncularımz umut verio bana.. Bu sezon bence en düzgün takım bizde. Transferleri kimse küçümsemesin iyi oyunular aldık..Topuz da alınırsa bence 2003 ruhu geri gelir.. Ama alınmazsa da ben iyi bi sezon geçireceğimizi düşünüyorum.. | Dediklerine katılıyorum, çok doğru...En düzgün takım bizde, malzeme var, artık iş Ertuğlul hocaya düşüyor ve ona sonuna kadar güveniyorum, o da bu güveni boşa çıkartmayacaktır inş...Dediğin gibi M.Topuz'da geirse Uefa'da gizli favori bile olabiliriz, tabii Milan varken çok zor ama geçen sene için de Bayern için denmişti gördük Zenit önündeki Bayern'i, rezil oldular!..Topuz olmazsa bile Serdar ve Ekrem götürür o kanadı, Holosko bile gerektiğinde orda oynayabilir, tek sorunumuz çift forvetle mi oynasak tek forvetle mi?Bu sorunu aştık mı tamamdır, ee artık bunuda Ertuğlul hoca düşünsün, görsün artık bir şeyleri...Göreceğini umuyorum...Gs'a bakıyorum savunmasında eksikler var, golcüleride o kadar iyi değil, Fb bana göre takımın yarısı olan Marcoyu kaybetti, onlarında çift forvetle mi yoksa tek forvetle mi oynacakları daha belli değil, onalr için de büyük bi sorun olabilir çift forvet, bunlara baktığımız zaman en hazır takım biziz gibi şu anda... |