![]() |
mehmet topuzu istiyorum bennn !! |
Eğer Cardozo'yu almayı becerebileceklerse Cisse'nin gitmesini isterim elbette, ama bizimkiler beceremez, bu saatten sonra ne bir yabancı oyuncumuz gider ne de yabancı bir oyuncu gelir... |
Alıntı:
arjantınden on lıbero cıkmaz mı asıl dunyanın en ıı on lıbero oyuncu cıkaran 3 ulkesınden bırı bı dusun ıstersen cambıasso mascherano gago banega ılk aklıma gelen ısımler bunlar |
Alıntı:
|
iki tip ön libero var bitanesi cisse vieira tipinde uzun fizik gücü ve defansif özellikleri iyi oyunculardır birde pirlo gago mascherano tipinde ofansif yönü teknik seviyesi üst düzey oyuncular vardır bizim ihtiyacımız cisse tipi ön libero olduğu için cisse gönderilmesin! neri cardozo zaten önlibero değil sağ sol kanat ve ofansif orta saha oynuyor. |
cardazo gerçekten yetenekli bi oyuncu ama cisse ninde bu sene takıma büyük katkı yapacagını düşünüyorum.cisse kalsın cardazo gelsin :D |
Bu olayı Ricardinhonun transferine benzettim.Vallahi korktum.Başkan inşallah açıklamaz;Arjantin milli takımının önliberosunu aldım diye. |
Cisse gitmesin |
pirlo gago xavi vs. oyuncular dmf degil cmf dir on libero dedigin boylu poslu guclu olur.... |
Bize şuan zaten DMF değil CMF lazım bence.. Oyunun 2 yönünü de oynayabilen 1 oyuncu..Bu sezon Çift ö.libero oynicaz gibi duruyor ve DMF Uğur İnceman Olur.. Cmf olarak da Cardozoyu Cisse ye tercih ederim.. O adamı bu sene 3 e alırsak 2 sene sonra 8-9 a rahat satarız hem. Cisse Öyle değil ama bu sene oynar seneye ülkesine döner beleşe.. |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |