![]() |
...Ve Levent Erdoğan açıkladı.."Bobo gidebilr" Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in affedilmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, Bobo'nun da her an satılabileceğini ve takıma Fatih Tekke'nin de aralarında olduğu bir kaç yıldız oyuncuyu alabileceklerini açıkladı. Avusturya'daki kampta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilmelerinin mümkün olmadığını açıklayan Erdoğan, "Kararımız kesindir. Karardan geri dönüş mümkün değil. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a yeni takımlarında başarılar diliyorum." dedi. Bobo'nun her an satılma ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Bobo'ya teklifler geliyor. Her an her dakika Bobo'yu satabiliriz." şeklinde konuştu. Bobo'yu satmaları halinde takıma takviye yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, "Fatih Tekke'nin de aralarında bulunduğu bir kaç oyuncuyla ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullandı. Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi. Şampiyonluk yarışına da değinen Levent Erdoğan "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." şeklinde konuştu. [font=Tahoma]Radyospor.com[/FONT :heeeelllllooooo: |
satamadılar gitti şu adamı hayret bişey satacaklar sonrada pişman olacaklar beceriksizler |
satmazlar bu saatden sonra herhalde |
bence satılmasın bu saatten sonra kaç gün kaldı lig başlamasına gelen adam adamte olcak mı hemen buda var işin ucunda çok düşünüp bir kez karar vermek lazım ;) |
Bunlardan herşey beklenir,olacakları söyliyeyim, Bobo 10 milyona satılır, 5 milyona Fatih Tekke alınır, 5 milyon + 2 genç oyuncuya da M.Topuz alınır... Bu yazdıklarımı not edin bakın göreceksiniz... |
hala bobonun kafasını karıştırıyorlar ve bunu bizim yöneticimiz yapıyor,bir rahat bırakın adamı yaa,bırakın topunu oynasın |
satarlarsa çok pi$man olurlar..... |
Birilerinin bu adama konuşma yasağı getirmesi lazım. Sürekli takımı zor durumda bırakacak açıklamalar yapıyor. Daha sabah Sinan Engin'den transferi kapattık diye açıklama geldi. Sanki adam öyle dememiş gibi Levent Erdoğan atladı ortaya. Bir de özrü kabahatinden büyük. İşlerin daha sağlıklı yürümesi için o açılamayı yapmış olabilir diyor. Be adam madem takımın transferden sorumlu menajeri işleri gizli yürütmek istiyor sen ne akla hizmet çomak sokuyorsun. Ne kazancın var böyle bir açıklama yapmaktan. Kendi menajerini yalancı durumuna düşürüyorsun. Allahım sen bu adamları Beşiktaş'ın başına bize azap çektirsinler diye mi verdin? |
yaaa yapmayın yaa allahınızı seveseniz. ne tekkesi yaa boboyu satıp tekkeyi almakta nedir yaa.adamın yaşı gelmiş zaten nerden çıktı yine bobo tarnsferi yaa. bıtrakın artık şu adamın peşini adamın kafasını rahat tututn yaa. bobom hiç biyere gidemez iştee istemiyoruz transfer falan yeter bu kadar. :( |
Ya boyle aciklamalar yapip oyuncunun kafasini karistirmaktan baska yaptigini z is yok ya |
ya asbaşkan sanane bu levent erdogan ne karısıyor anlamadım. benim bildigim transferle menejer ilgilenir...bide şu laflara bakın "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" madem rakiplerin yıldız transfer yaptı peki siz niye yıldız oyuncunuzu satmaya calısıyorsunuz.?? buyuk takım dedigin yıldız oyuncusunu elinde tutar... |
adamlar tutturdular bobo da bobo ne var bu boboda ben anlamadım ki yaa gencecik bi yenetek zor bulurlar bi daha böle bobo gibi süper bi forveti.. satsınlar 10 milyon euro ya da görsünler sonra neler oluyo.. |
evet yaa benim anlamadığım nedir yani boboyu satıcaksınız 10 milyona kaç tane bobo gibi oyuncu bulacaksınız hadi buldunuz almazsınız ki zaten gidersiniz dandik dandik tansfer politikalarıyla işe yaramaz adamlar alırsınız bobo kesnlikle kalmalııı bastra bastıra söylüyorum |
Alıntı:
|
SATILMAMALI.... |
Alıntı:
|
Levent i satalım yerine HÜSNÜ GÜRELİ yi alalım en iyisi. Koca göbekli şom ağızlıdan kurtuluruz. |
Topuz'u 5 milyon +2 futbolcuya verseydi Kayseri çoktan almıştı zaten Demirören. Topuzu almak öyle kolay olmicak. Fatih'e gelince: Fatih 5 milyon etmez.. Fransa liginden 5 milyona süper forvetler bulursun. Hem siyahi olur, taraftarlar da sever..:) Boboyu satıp Fatihle kombineleri coşturacaklarını mı sanıyo bu yönetim.. 3 tane Fatih eder Bobo. Görmüyomu bunlar bunu acaba..? Bu taraftar Bobo nun gidip Fatihin gelmesine razı olmaz daha kötü olur herşey.. |
Bu konunun başlığı "Yine Levent Erdoğan şov" olmalıydı.. Bu adamı hala ciddiye aldığımıza inanamıyorum.. Bu adamın avukat olduğuna hiç inanamıyorum.. |
adamın aklını karıştırıyorlar,satarlarsa çok pişman olurlar ama son pişmanlık fayda etmez akıllarını başlarına alsınlar. |
bobo iki guiza eder diyolar sonra gidebilir diyolar tam dansözler kıyafetleri eksik bir tek |
Biri bu adamı temelli sustursun ya..Keşke bjk yönetiminde de ban tuşu gibi bişi olsaydı. bu adama süresiz ban .. |
Alıntı:
yönetime komple IP ban:D |
boboyu satarlar yerine 32 yasinda birini alirlar hic sanmam Bobo bu sene degerini 4-5 e katlar 20-30 a rahat satilir sonra dungada milli takima almali ama |
allah seni bize azap cekelim diyemi yolladi yaw levent bey allahini seversen omrunde bikere sus salak salak konusma bide diyorki sanirim islerin daha saglikli yurumesi icin oyle dedi sinan diyor kusura bakmayin adminler ama kasindi bu herif lan geri zekali levent bey besiktasta menajerin islerin daha saglikli yurumesi icin oyle demisse sen ne salak gibi bunu acikliyorsun sen besiktasin yoneticisi degilmisin saglikli yurumesi gereken isler seni ilgilendirmiyormu hadi satamadiniz boboyu bu haberi duysa bidaha top oynarmi allahin beyinsizleri siz daha kendinizi yonetemiyorsunuz besiktasima sizi hangi akla hizmet yonetici diye aldilar anlamiyorum ALLAHIM sen bunlari besiktasimizin basina bize azap cektirmek icinmi yolladin yarabbim |
boboyu her an her dakika satabiliriz ne demek ya biri bana soylesin bunlar yonetici olabilirmi ya bunlardan olsa olsa salak olur 105 yillik cinarimizin askimizin yoneticisinin verdigi aciklamaya bak boboyu her an her dakika satabiliriz allahim sen bizi kurtar bunlardan ne olur |
anam naptıkları belli değil boboyu satcaklarmış bu ne yaa |
Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi. bunu bu adamın kendisi söylüyor yazıda bende nediyorum neden sen açıklıyosun gerizekalı insan o zaman işlerin sağlıklı yürümesini istemiyormusun aptal maymun demirören böyle gerizekalı maymunlarla çalışırsa tabii ki başarılı olamaz başkanın başarısı birazda yanındaki insanlara bağlı mesela bu adam tam bir aptal........... |
Alıntı:
sız geçen sene o kadar karar aldınız yok pafla çıkıcaz dıyıpte dansöz gbı döndunuz ozaman etık olmuyoda şmdımı etık anlayışını benımsemış oldunuz ???? |
inş. gitmez ben boboyu gerçekten çok seviyorum ve başarılı olacağına da inanıorum giderse beşiktaşımız için kötü olur bence |
bu levent erdoğanın her dediği yalan çıktı ben inanmıorum bu adamahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif |
2 dakika sussanız olmazmı..Hergün açıklama yapılmazki birader..Sayın Levent Erdoğan Bobo her an satılabilir, yerine de Fatih Tekke gibi isimlerle görüşüyoruz demiş ama bugün resmi siteden Fatih Tekke ile kesinlikle ilgilenmiyoruz diye deklarasyon yayınlandı.Levet Erdoğan laf değil icraat istiyoruz.Bobo'yu satarsanız sizde gidin.. |
Yazık çok yazık boboyu neden göndermek isterler adam en azından 1 sene daha oynasın daha iyi performans göstersin daha yüksek fiyata satın eğerki çok satmak istiyorsanız bu saatten sonra yerine adam getirmek en az bi 10 gün sürer ve o adamında uyum sorununu aşacağı ne malum bence bu kadarına pes diyorum biraz yöneticilik öğrensinler başımızdakiler:( |
yahu gorende sanacakki genel kurulda sormuslar salak salak konusup besiktasi rezil edebilecekler el kaldirsin bunlarin hepside kaldirmis ve yonetici yapmislar herhalde ulan isin garibi hakan aksoy nedim sarsmaz halim aydin gibi isini yapan adamlar hic konusmuyor isini iyi yapamayan hangisiyse o konusuyor ben anlamiyorum anlayamiyorum hayir konusmayi bilseler gam yemeyecegim |
bobo biraz daha burda aklı karışmadan oynasa yıldızı daha da parlar ozaman daha çok paraya satarız... |
Alıntı:
bende ole zannediyorum |
BOBO M GİTMESİN . bn 2011 e kadar sözleşmesi war die biliom.bjk tv de açıklnamıştı haberlerde ama bilmiom işte. |
adam her macta gol attı satacaklarda nolcak boyle adamı havada kaparlar satarlarsa sacmalarlar hemde cok |
Alıntı:
|
Yeter yaa,vallahi sıktılar artık...açıklama yapmayan kalmadı ki bu konuda maşallah! |
Türkiye`de Saat: 11:39 . |