![]() |
Böye yanlış olurmu,diğer futbolcuları nasıl motive edeceksiniz..Adam demez mi "ya yarın sabah beni gönderirlerse" diye.. Yuuh diyorum yaa .... başka da diyecek şey bulamıyorum... |
bu durumda gordon kazması seneyede bizde oynayacak öyle mi??? |
iyi oldu bu futbolcu kaliteli değildi zaten gordonuda gönderip kadlec i alsınlar o bölgeye , yönetim aptal az para verip kaliteli oyuncu almak istiyorlar ama bu çok zor belki brezilya,arjantinden boyle bir futbolcu bulup getirirsinde avrupadan bu paralara zor......... bukadar kalitesizlik sinan enginin transferiydi bu transferin arkasında duramayacağını anladı heralde |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum |
Yok yok, bu kadar da ahmaklık olamaz...Biraz bekleyelim, sonra atıp tutarız... |
olay benim fikrimce.tello aydın ikilisi solda yeterli diye düşündüler.büyük ihtima ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman takıma geri dönecekler.ve yeni bir futbolcuyla anlaştılar o yüzden sölzeşmesi fesh edildi.gordonu takımda tutmazlar zaten.her an süpriz bir ism duyabiliriz die düşünuorum. |
Alıntı:
Getirecekleri oyuncu hangi bölgeye olabilir ki? |
aptallıkta üstüne yok yönetimin rezalet... |
Kenan Öner ve Sinan Engin habertürk'e yaptıkları açıklamada; ''Seric'in sözleşmesinin fesh edildiği haberi tamamen yalandır'' dedi. |
| Türkiye`de Saat: 15:59 . |