![]() |
Beşiktaş - Antalyaspor ( 1.Hafta Maçı) BEŞİKTAŞIMIZ-antalyaspor yer:Antalya Atatürk Stadı saat:21.45 tarih:24.08.2008 evet arkadaşlar sezonu hayırlısyla pazar günü açıyoruz. saat:21.45 te oynancak maçta taraftarımıza 675 kişilik bi yer ayrılmış yani %5 lik bi kontejyan inşallah bu sırf bize böyle dğil bütün takımlara böyle olur.! Sezona iyi bir başlangıç yapıp sonuna kadar devam edelim ve sezon sonu artık o kupayı müzemizde görelim! Yeni sezon hepimiz hayırlı olsun ! |
Benim Gönlümden 3 - 0 veya 3 -1 biz alırız diye geçiyor haydi hayırlısı |
2 - 0 alırız ... Delgado ve Bobo atar golleri ... |
ohoh iyi akşam oynamaları çok iyi olmuşhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif 2-0 geçiyo gönlümden bobo&delgadohttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
6 SIFIR ALIRIZ MAÇIIIII TAKIM DEHŞET TOP OYNUYORRRR ERTUĞRUL HOCA VAR BAŞIMIZDA |
2-0 alırıs bence golleri nobre holosko atar |
600 kusur taraftar cok az bence antalya yonetimini kiniyorum buradan |
Alıntı:
Neresi çok iyi oynuyor takımın :burnout: |
Alıntı:
|
3-0 gönlümden geçiyo Goller Delgado bobo holokso çünkü artıkk bu sene gol krallığında adamım mati de varr oooooOOOOoo delgadooOOo |
matias DElgadonun yeni mevkiisi süper tam onun görev alanı hem daha cok gol pozizyonuna giriyoo hemde daha cok asist yapıoo Bide nobreden patlama bekliyorumm bu sezonnn insallah ama benim favorimmm DElgaBoboLosko |
bu maçta biraz kendimize güvenerek oynayalım yaa acele etmekten topu ayağımızda tutamıyoruz |
Alıntı:
|
benim gonlumden 4 2 geciyo delgado kesin atar bide belki sacma ama i soru oscar cordoba hala antalya da file bekcisi mi |
İlk maçlar zordur dikkatli olmak lazım |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Bismillah destur :laugh: |
ya akardeşim 650 kişilik kontenjan ayırmışlar bukadar rezillik olmaz ya mahalle maçımı seyredicez yaaaaaa |
ilk mac dıkkatlı olmak gerek 1-0 olsun bızım olsun |
hadi inşallah farklı alarak başlıcaz lige:D |
bılet sıkıntısı var ben ıspartada n gıdecem ınsallah alırım alamassamda antalya trıbunune gırecem artık |
650 kişilik kontenjan ayrımışlar zaten minik stad stad bari...bin kişilik yer ayırsaydılar |
yenelimde kaç kaç biterse bitsin ama benim gönlümden de 2:1 yeneriz die geçio golleride delgado&nobre atar gbi gelio |
2-0 bence..hayırlısı yaa 1-0 sıfır olsun bizim olsun yani.. |
sezonun ilk maçı belli olmaz bizim gibi antalyada sezonu açıyor kendi seyircisi önünde puan almak isteyecektir kapalı bir kutu hayırlısı olsun inşallah kazanırız antalyadan fazla bir umudum yok bu sene ama dediğim gibi sezonun ilk maçı bi gazla bastırılar biraz |
bence 3-0 alırız delgado -nobre- bobo atar inşallah Zapotoncny de oynarsa rakip takıma hiç şans vermiyorum |
antalya zor bir deplasman bana göre.. ilk haftada bütün takımlar eşit... zor maç olacak, kesin bişi diyemiyorum.. |
iiyi bir başlangıç yaprz inş.. |
Hadi bakalım Cisse'de iyileşmiş çok şükür..Maça gelince ben 3-1 alırız diyorum... |
evet heyecan dolu bir maç olucak sabırsızlıkla bekliyorum yenicez başka yolu varmı sizce ;) |
gooll golll golll delgadooooooooooooooooooooooooooooooooooooo |
Sezona iyi başlamamız lazım, bunun için 3 puan şart...1-0 veya 2-1 gibi skorlarla 3 puanı zor da olsa alacağımızı düşünüyorum...Nobre süre aldığı takdirde gol bekliyorum ondan, Delgado'da atabilir...İyi başlarız umarım... |
tüm ihtimaller arasında tek farklı beşiktaş galibiyeti en olası sonuç olur... |
1-0 olsun bizim olsun.Yeterki kazanalım |
3-0 bizim olacak yarın akşam |
başlasın artık ya lig bişey değil çok heyecan yapıyorum ölüp gidicem şampiyonluk göremeden:) maçı alıcaz inşallah |
bu maçta en çok merak ettiğim konu rakibe hangi bölgede basmaya başlıyacağımızdır.uefa maçında görünen rakibe kendi sahamızda basmaya başladığımızdır,rakip kendi sahasını çok kolay geçmişti buda bizi sıkıntıya sokacağa benziyo.umarım bu olay sadece o maç içindir. |
2-0 kazanırız bence:)yani İnşallah... sakatlık falan olmasın,güzel futbolla 3 puan bizim olsun yeter,1-0 da olsa yeter:) |
benim gönlümden 3 0 geciyorr insallah golleri delgadoboboholosko atar beşiktaşımm ucurur bizi bu aksam sevincten |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |