![]() |
üste para bile vermeleri gerekiyorsa versinler ve göndersiler.... Rezil herif.... |
gitsinde bedava ya gitsin yeterki gitsin |
gitsede şu adam kurtulsak |
kancalar kopuyor :D:D saglam kanca lasım |
evet nolur gitsin yaa çok istiyorum gitmesini hatta kimse benden fazla isteyemez o kadar istiyorumm |
gitsede kurtulsak , her oynadiginda gol yiyoruz hayret ya ! Bu adam beni deli ediyo ! |
ALLAH aşkına gökhan zanı hemen satın hatta gitmesi için üstüne para verin. yoksa beşiktaş şampiyon olamaz. allahınızı ve beşiktaşınızı seviyorsanız gökhan zanı satın. Bence Beşiktaşın en büyük avantajı gökhan zan ın sakt olup oynamaması, allah korusun eğer gökhan zan iyileşir ve oynamaya başlarsa beşiktaşımız leblebi gibi göller yer. mustafa denizli bile gider. gökhan zan ın oynadığı maçlara bakın !! gökhan zan ın oynadığı her maçta gol yedik ve yenildik!! beşiktaş eğer bundan sonra takım ruhuyla mücadele etmek, az gol yemek ve başarılı olmak istiyorsa gökhan zanı hemen satmalıdır. aksi taktirde çok edebiyat yaparız. benden söylemesi |
Alıntı:
|
bize uzak allaha yakın olsun diyorum :) |
yaa kaç senedir gidemedi yapıştı adam :D |
sat gitsin , sat gitsinn |
tabe canımmm camsil de sponsor olmuş..... |
inşallah gökhan zan ı alırlarda beşiktaş bi yükünden kurtulur.baki mercimekten kurtulmuştuk o gün çok mutlu olmuştum.sırada gökhan var |
Gökhan Zan tam bir saatli bomba, nerede ne yapacağı belli değil.Keşke önceden transfer teklifleri gelmişti o zaman satsaydık. |
hemen gitsin:D ingiltereye ucak bileti benden:D |
Türkiye`de Saat: 00:28 . |