![]() |
Gökhan Zan'a İngiliz kancası! Premier Lig'in yeni takımlarından Stoke City, Gökhan Zan için harekete geçti. Daily Mail Gazetesi, Stoke City'nin Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan'ı transfer etmek istediğini yazdı. |
İki senedir İngilizler kanca atıyorda bir türlü alamadılar, ne büyük oyuncuymuşta haberimiz yokmuş İngiliz takımlarının bile gücü yetmiyor almaya :) |
Arsenal taktı ilk o kancayı da bi türlü çekemedi yukarı.. Ağır geldi herhal de Gökhan xD Sonra sırasıyla Everton, Bolton , St. Ettien , Zenit ve şimdi de Stoke City.. Umarım biri çeker şu Gökhan' ı da hem biz kazanırız.. Hem gökhan kaybetmez xD xD |
Alıntı:
Harbiden hee çok doğru söylüyorsun, Arsenal'larmı, Tottenham'larmı kimler atıyo kimler şu kanca, bu tutturamadılar kancayı, yakalayamadılar.. Yakalasalarda bizde kurtulsak... Gökhan Zan'ı Alana, Ambulans Bedava |
Yazan yazana :):D |
ona kanca deil vinç atmaları lazım:) |
stoke ıcın bıraz fazla büyük bir transfer degılmı? :) |
ya Türkiyede bu akdar sakatlanıyor orada 3 günde bir maç çıkaramaz ki bu :D |
Hiç para veriyorlar mı merak ettim doğrusu... |
Verir herhalde |
ucus biletini ben öderim .. yeterki gitsin.. |
Antalya maçında çok hata yaptı.Böyle kolay hata yapılmaz |
hemen gitsin kurtulalım |
beşiktaş bursa maçında wengerin yardımcısı maçı izliyordu ,89 dakikası sinan kaloğlu gökhan ın omuzunu çıkarttı ondan sonra arsenala transferi askıya aldı.eğer omuzundaki sakatlık tam düzelmişse transfer olabilir.ayrıca ben internetten takip ettiğim kadarıyla beşiktaş taraftarları yönetimi futbolcuların üstüne ya tam iyi ya tam kötü bir şekilde motive ediyorlar. |
valla iyi para verirlerse hemen satsınlar elimizde kalmadan:D..ibrahim toraman gibi adamımız var takımdaki en iyi stoperimz ama bi türlü kavuşamadık bu sezon |
Alıntı:
|
ya allah aşkına gordonu yolluyana kadar zanı yollasaydık ya keşke en azından gordonun hast masrafları gibi küllefi yoktu :D |
alsınlar hemen |
yahu ne istiyosunuz siz gökhandan yaaa.ya gökhan ii oyuncu genel olarak düşününce...bi maçta iyi oynamadı tmm ama kötü olduğunu göstermez bu .adam milli takımda oynuyo ya el insaf arkadaşlarım...2006 yılında en az gol yiyen takımdık o zaman gökhanla toraman oynuyodu.ya bu kadar acımasız olmayın .lütfen... |
Gökhan Zan'ımı istiyorlar ? Gitsin gitsin. Allah'a yakın, bize uzak olsun ! :D |
lahn satın gitsin bea.ii para werirlerse tabi...:) |
defolup gitsin hele bugünkü maçtan sonra bidaha o formayı giyimesin |
aramızda para toplayalım da gönderelim şu Gökhan Zanı |
Byee byee Gökhan yolun acık olsun |
biz üstüne para versekde gitse yav :) |
gitt gökhan yaa gitttttttt..... |
ALLAHIM LUTFEN BIRI SU KAZMAYI ALSIN KURTARIN BIZIIIIIII FUTBOLLA YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOK..,FATIH HOCAM LUTFEN MILLI TAKIMA CAGIRMAYIN SU ADAMI YAZIK OLUYO TURKIYEYE CIKAMICAZ GRUPTAN BOYLE GIDERSE.,UEFA YA KALAMADIGIMIZ GIBI.. 4 GOL DE ONUN YUZUNDEN NASIL BU TAKIMDA OYNAR HAYRET EDIYORUM.., ARTIK O OYNICAKSA IDDA OYNICAM BJK KAYBEDER DIYE GOTURURUM PARAYI ................. |
Defol Gokhan zan.kredini tükettin.hiçbir iyi niyet yok sende bunu anladım ben bugün!!! |
hemen gitsin |
bi git yaa, de git yaa, nedir senden cektiğimiz milyonlarca doları cukkaya indir gram katkı yapma ,bu ne yaaa......... |
bu gökhandan bundan sonra hayır gelecegini sanmam yedek olmaya mahkum olmuş .zaten oynayıncada naptıgnı gördük gönderilmesi haırlı olur..... |
Bu adam Zeytinburnuspor'da bile oynayamaz. |
eger gökhan zan adamsa ben insan degilim bence hemen göndermeliler hem para kazanırlar hemde bir odundan kurtulurlar biran önce defolup gitmesi lagzım |
bedavaya verin, yeter ki gitsin ! |
allah askina gönderin gitsin!!!!! |
bizden uzak dur yakın allaha.de git artık illallah ettirdin kaç yıldır.seni defansa eskortluk yap die koyuyolar sanki |
İ. Üzülmez, Seric, Tuna, Gökhan Zan... Bu defanstan daha çok adamlar gönderilmeli!!! |
Kim istiyor mus yav bu Gökhan`i! Isteyen var da biz mi vermiyoruz, aklim almiyor! Evet Seric, Tuna, Zapotocny, I.Üzülmez, Cisse, Kalecilerin ikisi de gönderilmeli. Külübün Parasini oturduklari yerden yiyorlar! |
Aman aman gitsin...Ben hiç bi yararını göremedim..Hangi defans oyuncusunu koyarsan koy onun kdar oynar..(BAKİ MERCİMEK hariç) |
kancaya yem atmıyorlardır takılmıyo bir türlü kancaya |
Türkiye`de Saat: 23:22 . |