![]() |
Trabzonspor - Beşiktaş ( 3. Hafta Maçı ) http://mudioglu.com/trabzonspor-logo%5B1%5D.gif - http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Trabzonspor - Beşiktaş Tarih : 14 Eylül 2008 Saat : 21.45 Stad : H.Avni Aker |
Bu maçtan zevk alcağımız düşünüyorum çekişmeli geçer ama bizim kazanmaktan başka çaremiz yok kadrolarını güçlendirdiler ama yinede alırız bu maçı Tahminim 2-3 biz alırız yada 2-2 berabere olabilir |
bence trabzon yener.. gercekten güçlü kadrosu var.. avniakerde işimiz çok zor.. hiç umutlu değilim açıkcası. |
3 ihtimalli bir karşılaşma.Maç nasıl biterse bitsin sürpriz olmaz |
Bence Avni Aker deplasmanı en az Ali Sami Yen deplasmanı kadar tehlikli bir deplasman. Büyük takımsak o maçı kesinlikle yenilmeliyiz ...Beraberlikte hiç te kötü sonuç olmaz ... Ama galibiyet şart ... 1-0 yada 2-1 kazanırız ... |
çook zor bir maç olacak bizim kadromuzun kalitesi belli burada bütün iş bizim ertuğrul hocaya kalıyor hocalık vakti geldi çattı hadi bakalım |
ya kardesim bu kadar karamsar olmayın bizim kadromuz süper Ertuğrul hoca trabzonu iyi süzüp iyi bi kadro çıkarırsa geçeriz ama temkinli oynamak lazım yoksa bizim kadromuz daha iyi trabzonun kadrosuna bizim kadrodan iyi diyeni anlamıyorum ben |
Bence yenilmeyeceğiz en kötü ihtimalle berabere kalırız... |
tabi daha trabzonu düşünmeden önce oynanmamış konyaspor maçı var raşit çetinerli konyaspor iyi takım önce bu maçı alalım trabzonu daha sonra düşünürüz. |
avni akerde zor maç yattara oynamazsa iyi olur bizim için. |
en kötü ihtimalle berabere kalırız. trabzon ilk yarım saat çok baskılı oynar sonra soluğu kesilir. biz onlardan daha iyi takımız beni tek korkutan sol tarafın antalya maçındaki gibi açıklar vermesi o bölgeyi ii kapatırsak trabzonu yener geliriz ancak şu bir gerçekki trabzon maçında tek forvetle sahaya çıkacaz ve bu bobo olacak bence tek forvetli sistemde oynayacak en ideal oyuncu nobredir |
yattarayı durduracak adam yok. nerdeyse her maç bize golü var.. |
karamsar olmayalım. yüzde 55 yüzde 45 gibi birşey.bu tip maçlarda ilk golü tan kazanıyor zaten.ilk golü atıp kontrollü olmamız lazım |
Alıntı:
|
yattarayı toraman gibi oyuncular kitler |
inş bu maçı alnımızın akıyla alıcaz biz son zamanlarda trabzondan ne maçlar aldık.geçen seneki trabzon panteri maçta gol makinası olursa hiç korkum yok:D |
Yattara oynarsa sol kanat felç :D Zor maç olacak. |
tTt de izledim yattara oynuyormuş.Trabzonspor 20.000 kombines satmış artık bilet satılmıyormuş gişelerinde helal olsun vala bu sezon lige çok hazırlar maç çok zor geçecek. |
trabzonlular maça ilgi gösteriyor.ee nede olsa trabzon yapılanmaya girdi.yeni ilk dördü zorlar.am bu maçta günümüzde olursak alırız |
ya arkadaşlar yattara mattara hikaye biz asıl beşiktaş gibi oynayalım yeter o zaman yenilmemiz çok zor ama geçen seneki gibi 20 dakka oynarsak maçıı veirriz yani olay beşiktaşta yani bizde bitiyo o maç içinde tek düşüncem yattarayı ib üzülmez tutar inş o maç için oynatır ertuğrul hoca |
2-0 alırız bu maçı |
trabzon kim ya oynadığı takımlar ve nasıl galip geldiğini görmedikmi kırmızı kartlara dua etsinler. biz bu maçı asla kaybetmeyiz bundan eminim. gelecek hafta görürsünüz 1-2 alacaz maçı. tavaları hazırlayın haftaya hamsiler benden :D:D:D:D:D:D:D |
Alacaz bu maçı kimsenin $üphesi olmasın... |
zor ve çok zevkli bir maç olacak |
onu tek kişi tutamaz,mesela tello üstede verek trabzonun hücümlarını saf dışı edebiliriz |
beence maç 1-1 bitcek gibi |
bu maçı alırızz alamayız diyenlerede kapak olurrrr |
bence yenmemiz imkansız avni akerde. |
ya ben ne diyim artık Allah'ım yenecez herkes içini ferah tutsun biz avni akerde çok yendik trabzonu bu senede yeneriz işallah ama kontrollü oynamamız lazım yoksa güme gideriz dediğin gibi |
yenersek bızı zor tutarlar bundan sonra ama trabzonda berbarlıkte kotu olmaz cunku gs ve fb nın puan kayıpları var ama ısallah yenecegız |
inşallah kazanırız bence TRABZON KAPLANI(BOBO) BU MAÇTA DA KENDİNDEN BAHSETTİRECEK 3-1 BİZİM OLUR İNŞALLAH HATTA O Bİ GOLÜDE YEMESEK DAHA İYİ OLUR |
ne zaman beşiktaş yenecek dediysem tersi çıkıyor :D ya beraberlik yada yenilcez :) takımıma güveniyorum . |
çok güzel maç olcak...Trabzon veya beraberlik gibi gelio.iki takımada başarılar |
inşallah alıcaz |
maçın zorlu olacağı kesin ama kartal zoru sewer alırız bu maçı |
bence zor olmayacak eger rakipten eksik kalmazsak rahat alırız.trabzonu a.gücü macında izledim 2.yarı oyundan düşüyorlar ve pozisyon veriyorlar bizim takımda 2. yarı cosuyor.bnce 2. yarı farka gideriz 1-4 alacağız |
valla ikisinide izledim bizim defansin arkasina atilan toplada trabzon etkili olabilir ancak bu yuzden bu pas trafigini tikamak lazim bunu becerirsek bizim herhangi bir takima gol atmamamiz imkansiz muhtesem bi hucum gucumuz var cisseyle ugurda ogun arti motivasyonla oynayacagindan bence kazanacagiz hemde 3 4 0 gibi bi skorla kazanacagiz gibi geciyor icimden ama 1 0 olsun bizim olsun bana farketmez icimden gecen olursa bu ozguvenle kimse duramaz onumuzde |
zor olacak ama besiktas bu maci alacak ins. ;) |
hiç farketmez ister yattara oynası isterse Quaresma yı oynatsınlar bizim bu maç almaktan başka çaremiz yhok yoksa rakiplerimiz bize yetişicek bu maçı alıp derbilerde de 6 da 6 yapmamızı istiyorum insallah hersey cok güzel olucak güzel günler yakında Beşiktaş JK |
2-1 bizim bu maç galibiyetle döneriz inş. |
Türkiye`de Saat: 04:13 . |