![]() |
inşallah kazanırız bence TRABZON KAPLANI(BOBO) BU MAÇTA DA KENDİNDEN BAHSETTİRECEK 3-1 BİZİM OLUR İNŞALLAH HATTA O Bİ GOLÜDE YEMESEK DAHA İYİ OLUR |
ne zaman beşiktaş yenecek dediysem tersi çıkıyor :D ya beraberlik yada yenilcez :) takımıma güveniyorum . |
çok güzel maç olcak...Trabzon veya beraberlik gibi gelio.iki takımada başarılar |
inşallah alıcaz |
maçın zorlu olacağı kesin ama kartal zoru sewer alırız bu maçı |
bence zor olmayacak eger rakipten eksik kalmazsak rahat alırız.trabzonu a.gücü macında izledim 2.yarı oyundan düşüyorlar ve pozisyon veriyorlar bizim takımda 2. yarı cosuyor.bnce 2. yarı farka gideriz 1-4 alacağız |
valla ikisinide izledim bizim defansin arkasina atilan toplada trabzon etkili olabilir ancak bu yuzden bu pas trafigini tikamak lazim bunu becerirsek bizim herhangi bir takima gol atmamamiz imkansiz muhtesem bi hucum gucumuz var cisseyle ugurda ogun arti motivasyonla oynayacagindan bence kazanacagiz hemde 3 4 0 gibi bi skorla kazanacagiz gibi geciyor icimden ama 1 0 olsun bizim olsun bana farketmez icimden gecen olursa bu ozguvenle kimse duramaz onumuzde |
zor olacak ama besiktas bu maci alacak ins. ;) |
hiç farketmez ister yattara oynası isterse Quaresma yı oynatsınlar bizim bu maç almaktan başka çaremiz yhok yoksa rakiplerimiz bize yetişicek bu maçı alıp derbilerde de 6 da 6 yapmamızı istiyorum insallah hersey cok güzel olucak güzel günler yakında Beşiktaş JK |
2-1 bizim bu maç galibiyetle döneriz inş. |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |