![]() |
Serdar Kurtuluş Serdar Kurtuluş Hakkinda Herşeyi Buraya Yazabilirsiniz...... |
biraz heyecanlı ama zamanla maç yaparak üstünden atar birde daha genç daha çok maçlarda oynar inşalla jübilesini bizim takımda görürüz burak la birlikte |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bakalım daha bişiy görmedik serdar da izleyip öle yorum yapalım daha 19 yaşında gencecik bi oyuncu sabır edilmesi lazım ilk 1-2 mac heyacanlanır gerisi de gelir bence.. |
Geçen sezon 7 tane Bursaspor maçını çıplak gözle seyrettim. "Eğer Bursa, Süper Lig'e çıkarsa, Süper Lig'de oynayacak tek adamı Serdar Kurtuluş" demiştim. Serdar, hem Beşiktaş'ın, hem Türk futbolunun büyük kazancı olacak. Vedat OKYAR'dan alıntı |
e genç bı oyuncu tabı nıhayetınde daha yenı geldı bıze takıma alısması uzun surebılır |
cimbom macinda oyuna ikinci yarida girdi sag kanat'ta oynadi ve iki tane gollük orta yapti. bu adam'da is var. |
sağbekte oynamalı bence. defansif yönünü biraz daha geliştirirse formayı toramandan alabilir. o zaman uzun yıllar beşiktaşa hizmet edebilir. |
ortanın sag knatında oynuyo bu sezon ilk 11 fırsatını pek bulur znnetmiom ama uzn yıllr iş ypr |
Şuanki durumuna göre bence serdara çok para verilmiş.Sinan kaloğlu,eser yağmur ve 1 milyon dolar verildi.Onun gibi alt yapıda çok futbolcu var.Daha önce bursa dayken hiç izlememiştim,bu kadar para verdiklerine göre iyi dir heralde bekleyip görecez. |
inş aldığı paraya değer.. |
|
Bu adam nedense bana ii olacak gibi geliyor yavv |
yine geleceğe yönelik bir transfer umarım o da kendini bırakmaz ve futbolunu geliştirir |
bakalım daha bişiy görmedik serdar da izleyip öle yorum yapalım daha 19 yaşında gencecik bi oyuncu sabır edilmesi lazım ilk 1-2 mac heyacanlanır gerisi de gelir bence..insallah YER SİYAH GÖK BEYAZ ŞAMPİYONSUN BEŞİKTAŞ |
gelecek vadeden bir oyuncu ama Tigana şu aşamada kaldıramayacağı yükler yüklüyo sırtına inşallah altından kalkar ama gerçek mevkisinde oynarsa daha başarılı olur tabi |
Serdari bekleyelim sabir edelim destekleyelim eniyisi olacak derim görecegiz, tabiki simarmayip profesyonel olursa:) .... |
beklemek lazım,ışık var |
çok içine kapanık ve güveni eksik güvencini arttırmak lazım |
kartalın yenı yuzu bu adam bence |
bence tigana harcio adami |
gelecek var bu adamda ve tigana çok güvenio ona bence |
Bence serdar güzel ve temiz top oynamaya calisiyor ilerleyen zamanlarda daha iyi olacak ve tigananin vazgecilmezlerinden genclere destek |
Bence Giderek çok Ii Oynamaya Başliyo Ve Beşiktaşta Kalici Olabilir |
Alt yapısı iyi , şımaracak tipede benzemiyor... |
genç ve yetenekli biri tigana onu ortasaha oynatarak her yerde oynamasını cok yönlü bir oyuncu olmasını sağlıyor inşallah bunu başarır ki güzelde oynuyorrr |
bu adamda iş war bence tigananın yaptığı sınırlı sayıdaki iyi işlerden birisi serdar |
tecrübesiz bi adam sivas maçında yaptıgı hataları fenere karşı yaparsa işimiz allaha kalır |
Alıntı:
|
ben bu kadar zamanda koyuna okuma yazma öğretirdim ama tigana hala bu adama orta sahada oynamayı öğretemedi. hiç bir şey olmaz bu adamdan. tigana gider serdar efsanesi biter merak etmeyinn |
son maçlarda iyi oynuyor o da çıkışta,çok daha iyi olacak |
bence bu cocukta is war arkadaslar son haftalarda cok ii oynuo ins uzun sure besiktasimiza hizmet eder |
Alıntı:
valla serdar bu sezon benim en beyendigim futbolculardan birtanesi..eger üzerine düsersek cok büyük olacak... |
Alıntı:
Evet, alttarafi cocuk orta sahada 5 kisinin fiziksel eksikligini kapat 5 kisi icin mucadele ediyor. Ustelik FB macinda Alex ve Appiahi tek basina sahadan sildi, hele 19 yasinda olmasi en buyuk dezavanataji! Bence hemen gonderip yerinde Mehmet Sedef oynamali! |
serdar ileride iyi olabilir ama klebersonda serdarda çok yetersiz.serdar hucuma hiç katkı sağlamıyo kleberson yanında oda çok pas hatası yapıyo.bu 2linin yerine koray önlibero oynamalı ve kaliteli bir yabancı alınmalı |
benimde begendim oyunculardan birisi biraz daha sabirli olursak bu büyük futbolcu olabilir o kapazite var henüz 19 yasinda !! |
çok yol katetti,daha iyi olacak eminim ki,tigananın kozu olacak |
kaptığı topu dikine kullanmalı ve dikine top sürmeli |
cok kosuyo acaip mucadele ediyo yeni tayfur olmaya aday bence |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |