![]() |
kontollü,hızlı,yetenekli ve soğukkanlı bi yetenek serdar..çok çok daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok...efendiliğini hiç kaybetme serdar;) |
Alıntı:
|
TOPU KESMEDE VE RAKİP ATAKLARI KARŞILAMADA İYİ OLMASINA KARŞIN HÜCUM ORGANİZASYONLARINDA ZAYIF KALIYOR AMA DAHA ÇOK GENÇ YAŞTA OLMASI BU EKSİKLERİNİ KAPATMASI ANLAMINA DA GELİR. |
sağ bekte fena değil geçen yıl ortada da iyiydi.daha başarılı olması ümidiyle. |
son haftalarda sakattı ama olsun.....gelecek vaad edio....yüzümüzü kara çıkarmaz umarım..... |
Gerçekten yetenekli ve futbol aşkığı bi futbolcu..şu sakatlıktan kurtulsa da biz de futbolunu izlemeye devam edebilsek(bazen tribünde maçı bırakıp onu izlediğimi farkediyorum)..Ama bence çıkacağı bir ve ya iki maçta pek iyi bi performans sergileyemeyecektir çünkü oynadıkça açılan bi oyuncu..Onu çok seviyorum ve sıkı bi şekilde takip ediyorum..Nazara geliyo sanırım.. |
Arkadaşlar bence artık serdar kurtuluş tigananın zamanınd ayakaladıgı performansı daha gösteremicek zamanla gorursunuzz Gerçekler acıdırr... |
genc bir oyuncu ama saglam işler yapabılecegıne inanıyorum |
cok ii birisii ama şımarık bıraz..buraktan ayrldgı ıcın ewde yalnz olmanın sıkıntısını yaşıo..maçları locada d9 da izlıo halaa..bursada komşuydukk cok yaramaz fırlamaydı hala olee |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:20 . |