![]() |
artık don serdar nolursun ali tandoganın elınden kurtar orayı |
bencede dön artık da kurtar bizi..... |
dön 'kurtuluş'umuz oL artık ya. |
Alıntı:
Eeth ya dön artıık |
SERDAR KURTULUŞUN HEDEFİ BJK İDİ ALLAH NASİP ETTİ HEDEFİNE VARDI.KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ BJK TARAFTARIYDI.ŞİMDİ TARAFTARI OLDUĞU TAKIMDA FUTBOL OYNUYOR.ALLAH UTANDIRMASIN....İNŞALLAH BU SENE BEŞİKTAŞIMIZ ŞAMPİYON OLUR.....FENERBAHÇE BURSASPORA GALATASARAY KASIMPAŞAYA TAKILDI HAFTAYA KARTAL LİDER KISKANANLAR ÇATLASIN....... |
cok ii birisii ama şımarık bıraz..buraktan ayrldgı ıcın ewde yalnz olmanın sıkıntısını yaşıo..maçları locada d9 da izlıo halaa..bursada komşuydukk cok yaramaz fırlamaydı hala olee CAREWEDA İSİMLİ ÜYENİN RUH HALİ BELLİ GEVEZE ÜÇ YALANI BİRARADA SÖYLEMİŞ..SERDAR BURAKLA DEĞİL TESİSTE KALMAKTA NASIL BİRİ OLDUĞUNU KOMŞULAR ÇOK İYİ BİLİYOR SEN KOMŞUMUZ OLABİLİRSİN AMA ZANNEDİYORUM KOMŞUMUZ FALAN DEĞİLSİN FAKAT ŞUNA İNANIYORUM Kİ SEN GEVEZESİN GEVEZELİĞİNE DEVAM......ALLAH SERDARI SENİN GİBİ İFTİRACILARDAN KORUSUN.... |
serdar abıme laf etmeyın o benım yıgenım sakın laf etmeyın lafınızı bılıp yorum yapmayın dogru durust yorum yazın ya serdar abımın moralını bozmayın |
sakın bı daha manyak manyak yorumlar yazmayın serdar abım yorumlarınızı her gun okuyor haberınız olsun msn; lowel.y_girl@hotmail.com bana ulasmak ve serdar hakkında bılgı almak ısteyenler ıcın ekleyın |
Alıntı:
Serdar Kurtuluş hakkında kötü yorum yazan olamaz:) O arkadaşta yorum yazayım diye bişeyler yazmış sanırım:) Beşiktaşlılık duruşunu en iyi temsil eden oyuncularımızdan biri. Biran önce iyileşir ve bizleri Ali Tandoğan' dan kurtarır inşallah. Dön artık Serdar!... |
çok seviyorum serdar kurtuluşu inşallah hemen iyileşir bitanem o benim bi bi:):):) |
Türkiye`de Saat: 07:20 . |