![]() |
23-24 yaşına kadar bjk da kalırsa çok iyi olur |
sağda daha iyi oluyor bence özellikle serdar özkanla iyi anlasıyordu |
inşş bu sezon ii oynar geçen sene birass sakatlandı ama oynayınca ii oynuyoo inş bu senede sakatlanmadan takıma katkı sağlarr |
ya ebnm en yakın arkadaşımın kuzeni ile evleniyo adını bilmiyoruma am doğru hatta mudanyya da geldi bursaya yani forma dağıttı resimlede var düğün 1 yıl sora felan düğne bende davetliyim hatta kızın soyadı yani arkadaşımın yıldırım onun yani yalan slemiyorum gerçekten resimlerini en kısa zaman da alıp koycam |
çok iyi oyuncu ben bursa mudanya oturuyorum bnm en yakın arkadaşımın kuzeninin nişanlısı hatta mudanyay geldi forma dağıttı düğün bursa da olcak |
bu oyuncuyu nereden buldular yahu,beşiktaş paf takımında oynayamaz bu zat.. |
Alıntı:
|
hız yok,kadame yok,teknik yok, allah boy vermiş bu cocukda bize gelmiş.. hic bir özelliği yok bunun ne işi var beşiktaşta.. |
Çok değişmiş çookk...Nerde ilk geldiğinde oynadığı futbol, nerdeee şimdi oynadığı futbol!..Dağlar kadar fark var arada, ne oluyor size anlayamıyorum, rahat mı batıyor!..Para çok mu geliyor, saçacak yer mi arıyorsunuz!..Burası Beşiktaş, 105 yıllık camia, babanızın çiftliği değil!..Bir maç süper oynayıp 10 maç yatamazsınız, böyle yapmaya devam edeceklerse bir an önce kapı gösterilmeli, veya ağır cezalar verilmeli, bu formanın kıymetini bilsinler, bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı!..Ben eziklerdeki G.Gönül'e gülüyordum, adam ne hale geldi diye, şimdi bizim başımıza geldi, bu Serdar ondan daha da kötü olmuş!.. |
kendinii toparlasın nolur yaaa tam ihtiyacımız olduğu sene kötü başladıı yazık olmasınn çocuğaa...:( |
Türkiye`de Saat: 16:01 . |