![]() |
ben bu kadar zamanda koyuna okuma yazma öğretirdim ama tigana hala bu adama orta sahada oynamayı öğretemedi. hiç bir şey olmaz bu adamdan. tigana gider serdar efsanesi biter merak etmeyinn |
son maçlarda iyi oynuyor o da çıkışta,çok daha iyi olacak |
bence bu cocukta is war arkadaslar son haftalarda cok ii oynuo ins uzun sure besiktasimiza hizmet eder |
Alıntı:
valla serdar bu sezon benim en beyendigim futbolculardan birtanesi..eger üzerine düsersek cok büyük olacak... |
Alıntı:
Evet, alttarafi cocuk orta sahada 5 kisinin fiziksel eksikligini kapat 5 kisi icin mucadele ediyor. Ustelik FB macinda Alex ve Appiahi tek basina sahadan sildi, hele 19 yasinda olmasi en buyuk dezavanataji! Bence hemen gonderip yerinde Mehmet Sedef oynamali! |
serdar ileride iyi olabilir ama klebersonda serdarda çok yetersiz.serdar hucuma hiç katkı sağlamıyo kleberson yanında oda çok pas hatası yapıyo.bu 2linin yerine koray önlibero oynamalı ve kaliteli bir yabancı alınmalı |
benimde begendim oyunculardan birisi biraz daha sabirli olursak bu büyük futbolcu olabilir o kapazite var henüz 19 yasinda !! |
çok yol katetti,daha iyi olacak eminim ki,tigananın kozu olacak |
kaptığı topu dikine kullanmalı ve dikine top sürmeli |
cok kosuyo acaip mucadele ediyo yeni tayfur olmaya aday bence |
Türkiye`de Saat: 10:49 . |