![]() |
son maçlarda süper oynadı kendine özgüveni geldi umarım böle devam edersin serdar |
''ÖN LİBERODA TUTTURDUM'' 17f_write_month(12) Aralık 2006 22:47http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...1217224729.jpg Beşiktaş'ın son haftalardakı formda oyuncusu Serdar Kurtuluş ise ön libero mevkiinde tutturduğunu söyledi. Serdar Kurtuluş, Beşiktaş'a sağbek olarak geldiğini ifade ederek, şunları söyledi: ''UEFA Kupası'ndan elendikten sonra zor maç oldu. Bugün kazanarak 2'de 2 yaptık. İyi mücadele gösterdik ve 3 puan aldık. Sağbek olarak fazla forma şansı bulamadım. Beşiktaş'a kalıcı olmaya geldim. Hedefim (A) Milli Takım. Eleştirilere aldırmıyorum. Ön liberoda oynadığım sürece takım için elimden geleni yapacağım. Maç oynadıkça daha iyi olacağıma inanıyorum. Sağbekte denendim, herhalde verimli olmadım. Kleberson'un sakatlanması sonrası oyuna girdim. Ondan sonra başarılı oldum.'' |
TiGaNa nın nadir yaptığı faydalı işlerden birisi de SERDAR inş daha da iyi olur. |
tigananın büyük başarısı 10 da 1 doğru bir iş yaptı |
helal olsun serdara |
Tigana'nın Beşiktaş'a İlk Hediyesi Tigana genç oyuncu çıkarmadaki üstünlüğünü Beşiktaş'ta ilk kez dün Rize maçında gösterdi bence.Beşiktaş ve Türk futbolu Serdar Kurtuluş adında 19 yaşında bir genç kazandı.Benim şahsen pek sıcak bakmadığım bir oyuncuydu.Daha çok kardeşi Fatih Serkan'ı istiyordum.Ama Serdar haftalardır sürdürdüğü performansıyla beni yanılttı.Ondan özür diliyorum.Ben futbol maçlarında bu kadar koşan ve mücadele eden bir adam görmedim.Sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen Tigana onu ön liberoda oynattı ve Türk futbolu bir ön libero kazandı sonunda.Dün Fatih Terim de açıkladı gözünün Serdar'da olduğunu.Biraz daha pas yüzdesini geliştirirse muhteşem olacak.Fiziği,azmi,enerjisi mükemmel.İnşallah bu performansını sürdürür ve Beşiktaş'ta uzun yıllar oynar.Ama ne olursa olsun kardeşi Fatih Serkan'ı da almak lazım.O çok daha teknik bir oyuncu.Serdar'ı tüm eleştirilere rağmen ön liberoda oynatan Tigana'ya şimdi çok teşekkür ediyorum.Hakkaten anlıyor bu işten.Yanına bir de Appiah tarzı bir oyuncu bulursak müthiş olur orta saha.Teşekkürler Mösyö...:) |
doğru tespit arkadaşım ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum. serdar genç ama tecrübeli dediğimiz klebersondan daha tecrübeli duruyo. klebersonun yerine iyi bi yabancı alınırsa serdar daha da başarılı olacaktır. tigana'ya destek verdiğimiz sürece de serdarlar çoğalacaktır |
serdar gerçekten çok iyi zaman zaman tganayı ve onu eleştiriyoruz fakat tiganaının bazı oyuncuları yerinde oyynatmamasının sebebini de anlamış oluyoruz ben serdarın kardeşini pek tanımam ama alınırsa abi kardeş ii iş çıkarırlar... |
tigana çok büyük bi antranör olduğunu gösterdi.henry,trezegeut,guily,sagnol u nası çıkarttığı belli oluyo bu adam daha neler çıkaracak kim bilir |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:46 . |